Εχασε (1-0) στο Ισραήλ από τη Μακάμπι, αλλά ελπίζει ο Πανιώνιος

Print Friendly, PDF & Email

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε στις λεπτομέρειες 1-0 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ και πλέον θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κατάσταση στη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης, την ερχόμενη εβδομάδα, για να προκριθεί στα play offs του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου απείλησε πρώτη στο 8′ με κεφαλιά του Γεσίλ. Στη συνέχεια η Μακάμπι ανέλαβε τον έλεγχο της αναμέτρησης, όμως οι «κυανέρυθροι» ήταν άριστα οργανωμένοι πίσω από την μπάλα και δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να βρουν ευκαιρίες με εξαίρεση ένα μακρινό σουτ, το οποίο απέκρουσε με υπερένταση ο Κότνικ στο 43′.

Με την έναρξη της επανάληψης, στο 46′, ο Πανιώνιος έχασε την ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Μασούρας έπιασε στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα, πρόλαβε τον τερματοφύλακα της Μακάμπι, όμως έστειλε την μπάλα άουτ. Και αφού οι «κυανέρυθροι» δεν άνοιξαν εκεί το σκορ, δύο λεπτά αργότερα ήρθε ο Κιάρτανσον με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής να γράψει το 1-0.

Στη συνέχεια η Μακάμπι δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα την ελληνική ομάδα, ωστόσο ούτε ο Πανιώνιος βρήκε κάποια καθαρή φάση για να ισοφαρίσει, επομένως είναι υποχρεωμένος να διεκδικήσει την ανατροπή σε επτά βράδια στη Νέα Σμύρνη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν είχε στη διάθεσή του απόψε τους δύο Ιρανούς, Μασούντ και Χατζησαφί, καθώς Ιράν και Ισραήλ έχουν διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή