Το φαντασμαγορικό 16ο Motor Festival «Be Brave to be Free» στα Ιωάννινα!

Print Friendly, PDF & Email

Από τις 21-23 Φεβρουαρίου στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης στην Ελλάδα!

Tο συναρπαστικό… ταξίδι του Motor Festival για το 2020 ξεκινά από τα Ιωάννινα. Μετά τα δύο άκρως επιτυχημένα event στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, τα οποία προσέλκυσαν δεκάδες χιλιάδων θεατών φίλων και μη του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τα οποία έκλεισαν το 2019 με συναρπαστικό τρόπο, το μεγαλύτερο και πιο συναρπαστικό μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης επιστρέφει για ένα μαγικό τριήμερο φεστιβάλ για Γιάννινα!

Από τις 21 Φεβρουαρίου, ημέρα που η πόλη γιορτάζει την απελευθέρωσή της, έως και τις 23 Φεβρουαρίου στο Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (ΠΕΑΚΙ) το 16ο Motor Festival «Be Brave to Be Free» επιφυλάσσει μια σειρά μηχανοκίνητων shows, που θα… κόψουν την ανάσα!

Οι επαγγελματίες οδηγοί του Festival, που εδώ και χρόνια, πλέον, έχει γίνει θεσμός στη χώρα μας έχοντας φτάσει αισίως στο 16ο event, είναι έτοιμοι για ένα τριήμερο μαγικών μηχανοκίνητων παραστάσεων, που συνεχώς εξελίσσονται και… οδηγούν την αδρεναλίνη να χτυπά στα κόκκινα!

Για πρώτη φορά στα Ιωάννινα Stunt Show που θα… απογειώσει και τον πιο απαιτητικό θεατή. Αυτοκίνητο σε δύο ρόδες να στριφογυρίζει γύρω από ένα αυτοκίνητο που ντριφτάρει!

Ακόμη Drift ShowsMoto & Auto Drag ShowsTrial Shows, 4×4 Off Road ShowsTruck ShowsEnduro and Motocross ShowsStunt & Extreme Stunt shows και φυσικά το ιστορικό ακροβατικό, ο «Γύρος του θανάτου» θα αποτελέσουν ένα μόνο μέρος του μηχανοκίνητου υπερθεάματος της κορυφαίας γιορτής της μηχανοκίνησης.

Το 16ο Motor Festival «Be Brave to Be Free», μετά από 15 επιτυχημένες διοργανώσεις, επιστρέφει το τριήμερο 21-23 Φεβρουαρίου στην Πρωτεύουσα της Περιφέρειας Ηπείρου με το πιο φαντασμαγορικό μηχανοκίνητο Festival που θα έχει ζήσει η Βορειοδυτική Ελλάδα, έτοιμο να γράψει αξέχαστες μηχανοκίνητες στιγμές στην ιστορία και στον κόσμο των θεαμάτων.

Ο διοργανωτής του Motor Festival, Μιχάλης Κοντιζάς στέλνει το μήνυμα: «Το 2020 ξεκινά ως μια χρονιά διαφορετική. Μια χρονιά στην οποία δεν ζητάμε, πλέον, να ξεπεράσουμε τα όρια μας αλλά να μπολιάσουμε την αγάπη για το μηχανοκίνητο αθλητισμό σε όλη την Ελλάδα. Ύστερα από 15 επιτυχημένες διοργανώσεις, η αποστολή μας για το 2020 είναι να καταφέρουμε να φέρουμε κοντά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές στην Ελλάδα, μέσα από το πιο θεαματικό μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης, το Motor Festival. Ένα ταξίδι που ξεκινάει με πρώτο σταθμό τα Ιωάννινα και θα συνεχιστεί στην ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και στα νησιά μας! Στην προσπάθεια αυτή θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε και να αναδείξουμε τις τοπικές αθλητικές λέσχες της περιοχής για να συνεχίσουν το βαρυσήμαντο έργο τους στην διοργάνωση επίσημων αγώνων. Ο στόχος μας και η ελπίδα μας είναι να φέρουμε νέο κόσμο κοντά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό ώστε να καταφέρουμε την μείωση των τροχαίων ατυχήματων στους δρόμους».

16ο Motor Festival από τις 21 έως και τις 23 Φεβρουαρίου στο Π.Ε.Α.Κ.Ι, λοιπόν. Μείνετε.. συντονισμένοι, καθώς τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώνονται πολλές εκπλήξεις και φαντασμαγορικά shows, που θα ενταχθούν στο «μαγικό» πρόγραμμα του Festival.

BINTEO

Η αδρεναλίνη στο… κόκκινο το τριήμερο 21-23 Φεβρουαρίου στο ΠΕΑΚΙ

 

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή