Υπεγράφη το ποδοσφαιρικό μνημόνιο της Κυβέρνησης με FIFA-UEFA

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν στην Αθήνα
Print Friendly, PDF & Email

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτσάκη με FIFA και UEFA, με τις τρεις πλευρές να υπογράφουν το μνημόνιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και τον αντιπρόεδρο της FIFA, Γκρεγκ Κλαρκ στο Μέγαρο Μαξίμου το πρωί της Τρίτης (25/2). Στο συνάντηση, η οποία είχε διάρκεια περίπου 35 λεπτών, ήταν παρόντες επίσης ο Λάκοβιτς και ο Χούμπελ.

Ο βασικός άξονας συζήτησης κινήθηκε γύρω από τη διαφθορά, τη διαιτησία και τη βία. Ομως δεν ήταν μόνο αυτά τα θέματα που συζητήθηκαν για την επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι τρεις πλευρές μίλησαν για το VAR (στο οποίο πρέπει να υπάρξουν βελτιώσεις), για την εκλογή νέου προέδρου στην ΕΠΟ αλλά και για την επαγγελματική διαιτησία.

Μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων υπεγράφη το μνημόνιο για την επανεκκίνηση του ελληνικού ποδόσφαιρο.

«Χαίρομαι που ενδιαφέρεστε για τα προβλήματα του ποδοσφαίρου, αλλά το ποδόσφαιρο λύνει από μόνο του τα προβλήματα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τσέφεριν στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όσο για την απάντηση του πρωθυπουργού ήταν πως: «Το ποδόσφαιρο λύνει από μόνο του τα προβλήματα, αλλά είμαστε κι εμείς εδώ για να βοηθήσουμε με τη δική σας συνεισφορά».

Πηγή: politik.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή