«Φέρουμε εμείς ευθύνη, αλλά υπάρχουν και εξωγενείς παράγοντες…»

Print Friendly, PDF & Email

Αιχμές για τη διαιτησία του Κατσικογιάννη άφησε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολη, Σάββας Παντελίδης κάνοντας λόγο για εξωγενείς παράγοντες αναφερόμενος στο γκολ του Καραγιάννη που έκρινε το ματς υπέρ της Λαμίας με 1-0. Σύμφωνα με τους Αρκάδες ο παίκτης της Λαμίας χρησιμοποίησε το χέρι του για να πάρει την κόντρα και να σκοράρει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ήταν ένα παιχνίδι η συνολική του εικόνα μου δίνει την αίσθηση ότι περισσότερο το χάσαμε εμείς παρά το κέρδισε ο αντίπαλος. Θεωρώ ότι σε κανένα σημείο του αγώνα ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς. Απλά τις στιγμές που ήμασταν ανώτεροι δεν καταφέραμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Δεχθήκαμε επίσης ένα τέρμα που φέρει ευθύνη η άμυνα μας αλλά υπάρχουν και εξωγενείς παράγοντες.

Από εκεί και έπειτα ήταν δύσκολο να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε. Δεν ήμασταν πολύ καλοί αλλά σίγουρα δεν ήμασταν χειρότεροι από τον αντίπαλο. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο, όποιος πετυχαίνει το γκολ παίρνει την νίκη. Καλή συνέχεια στην Λαμία. Εμείς βάζουμε το κεφάλι κάτω γιατί πρέπει να ανασυνταχτούμε. Το πρόβλημα δεν είναι να πέσεις αλλά να σηκωθείς”.

Για το που πιστεύει ότι κρίθηκε η αναμέτρηση:

“Στο πρώτο ημίχρονο βγήκαμε με καλές προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή ενώ δεν είχαμε απειληθεί ουσιαστικά από τον αντίπαλο. Θα πρέπει όμως να τελειώσουμε τις φάσεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και χωρίς βιασύνη. Αυτό ζήτησα στο ημίχρονο από τους παίκτες μου. Ζήτησα συγκέντρωση στο αμυντικό μας πλάνο και στην επίθεση να έχουμε καλύτερες επιλογές, γιατί στο πρώτο μέρος οι επιλογές μας δεν ήταν καλές”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή