Χιμένεθ: Θα ήθελα να υπάρξει κόσμος, να γίνει μία γιορτή του ποδοσφαίρου

Print Friendly, PDF & Email
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι αναφέρθηκε  στην πιθανότητα να παιχτεί  ο τελικός του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ χωρίς θεατές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ:

Για την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου και την πιθανότητα να υπάρχει κόσμος στο γήπεδο: “Εμένα προσωπικά θα μου άρεσε να παίξουμε με κόσμο. Θα ήθελα ο κόσμος που θα βρίσκεται να ξέρει να συμπεριφερθεί σε ένα ποδοσφαιρικό γεγονός γνωρίζοντας ότι οι εικόνες του τελικού την επόμενη ημέρα θα παιχθούν σε όλον τον κόσμο. Θα ήθελα να υπάρξει κόσμος, να γίνει μία γιορτή του ποδοσφαίρου και ο κόσμος μας να το διασκεδάσει πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα. Είναι άλλοι όμως οι υπεύθυνοι που πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις, να αξιολογήσουν με βάση τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους. Το ποδόσφαιρο είναι ένα σύνολο πολλών πραγμάτων. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δεν είναι τίποτα”.

Για το αν βλέπει τον τελικό με τον ΠΑΟΚ ως ρεβάνς μετά την περυσινή απώλεια, αλλά και τους δύο χαμένους τελικούς: “Δεν θα μπω σε διαδικασία να για μιλήσω για το πως χάσαμε τον πρώτο τελικό γιατί θα αρχίζαμε να προκαλούμε. Σε καμία περίπτωση δεν ψάχνουμε για ρεβάνς. Στον δεύτερο τελικό χάσαμε γιατί ο ΠΑΟΚ έπαιξε πιο συγκεντρωμένα. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ρεβάνς, δεν υπάρχει εκδίκηση. Είναι δύο αντίπαλοι που παίζουν ποδόσφαιρο και ο ένας μπορεί να νικήσει τον άλλον. Είναι λίγες οι ομάδες που μπορούν να πουν πως κάθε χρόνο βρίσκονται στον τελικό. Το να κερδίζεις έναν τελικό χρειάζονται κάποιες μικρές λεπτομέρεις που παίζουν σημαντικό ρόλο και που πολύ συχνά κανείς δεν τις θυμάται αφού το παιχνίδι έχει γίνει. Η ιστορία του ποδοσφαίρου δεν είναι δίκαιη. Βλέπεις μόνο τα αποτελέσματα. Κανείς δεν σκέφτεται τι συνέβη πέρυσι και έγινε ότι έγινε. Πέρυσι στο Κύπελλο ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος, εμείς ήμασταν ανώτεροι στο πρωτάθλημα”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή