“Ανακοινώθηκε” τελικός στο ΟΑΚΑ μετά τη συνάντηση Μελισσανίδη-Γραμμένου

Print Friendly, PDF & Email

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με θέμα τη διαιτησία στη Super League.

Ο διοικητικός ηγέτης της «Ενωσης» συνοδευόταν από τον Μηνά Λυσσάνδρου, ενώ στη συνάντηση δεν έδωσαν το παρών οι κ.κ. Κουκουλάκης και Τριτσώνης.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ, όμως σε πηγαδάκι με τους δημοσιογράφους ανέφερε ότι πήγε να χαιρετήσει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει στο ΟΑΚΑ, ανεξάρτητα με τις ομάδες που θα προκριθούν.

Η ατάκα αυτή ήρθε μετά από δηλώσεις του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ στην κλήρωση του Κυπέλλου, Δημοκράτη Παπαδόπουλου, ο οποίος υποστήριξε ότι καλό θα ήταν ο τελικός να γίνει σε κάποιο άλλο γήπεδο και όχι στο ΟΑΚΑ σε περίπτωση που προκριθούν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου ο τελικός είναι να προγραμματισμένος να γίνει στις 12/05 στο ΟΑΚΑ, όμως υπάρχει πρόβλεψη ότι “η ΕΠΟ, μετά από πρόταση της Επιτροπής Κυπέλλου, δύναται να αποφασίσει διαφορετικά και να ορίσει άλλο γήπεδο για την διεξαγωγή του Τελικού αγώνα, το οποίο θα πληροί το σύνολο των προϋποθέσεων για την ασφαλή διεξαγωγή του”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή