Παπαδόπουλος: «Ο διαιτητής δεν είδε το πέναλτι και με απέβαλε επειδή χειροκρότησα»

Print Friendly, PDF & Email

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν έπιασε την επιθυμητή απόδοση στο 2-1 από τον Παναιτωλικό, ωστόσο στη συνέντευξη Τύπου άφησε αιχμές και κατά της διαιτησίας του κ. Γρατσάνη.

Οι Κρητικοί εξέφρασαν παράπονα για τις πολλές κίτρινες κάρτες που έβγαλε εναντίον τους ο διαιτητής Γρατσάνης, οχτώ συνολικά. Υποστηρίζουν ότι υπάρχει πέναλτι στη φάση του 38′ όπου ο Βουό πέφτει μέσα στην περιοχή σε διεκδίκηση με τον Κυριακίδη, ενώ ο Παπαδόπουλος θεωρεί άδικη την αποβολή του από τον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ για τη διαιτησία του Γρατσάνη:

«Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε έναν εκνευρισμό λόγω των καρτών, δεν είχαμε καθαρό μυαλό και ηρεμία. Είναι μια αιτία αυτή, κατά την άποψη μου. Κάποιες στιγμές του αγώνα βγάλαμε κάποια στοιχεία όμως πρέπει να τα έχουμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα και όχι μετά που μείναμε πίσω στο σκορ.

Aποβλήθηκα επειδή χειροκρότησα, οκ την επόμενη φορά δεν θα χειροκροτήσω. Μου είπαν ότι είναι πέναλτι, ο διαιτητής προφανώς δεν το είδε και πάμε παρακάτω. Είναι πολύ παράξενο που με απέβαλε με αυτόν τον τρόπο, δεν αποβάλεις έτσι έναν άνθρωπο που είναι 35 χρόνια στα γήπεδα»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή