15 νεκροί μετά από καυγά σε λεωφορείο για μια χαμένη στάση

Print Friendly, PDF & Email

Αδιανόητη τραγωδία στην πόλη Τσονγκτσίνγκ της Κίνας.

Δεκατρείς άνθρωποι ανασύρθηκαν αρχικά νεκροί από τα συντρίμμια του λεωφορείου που έπεσε από τη γέφυρα Yangtze η οποία έχει ύψος 70 μέτρων. Δύο ακόμη επιβάτες ανασύρθηκαν νεκροί μετά από πολύωρη αναζήτηση από δύτες.

Τα αίτια της τραγωδίας καταγράφονται σε πλάνα που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα και προέρχονται από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του λεωφορείου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός άρχισε να λογομαχεί με μια επιβάτιδα. Η γυναίκα φαίνεται στο παρακάτω βίντεο να αρχίζει να τον γρονθοκοπεί. Ο οδηγός ανταποδίδει τα χτυπήματα, στρίβει απότομα το τιμόνι και πέφτει στο κράσπεδο της γέφυρας. Το αποτέλεσμα ήταν να σπάσει προστατευτικό κιγκλίδωμα και το όχημα να οδηγηθεί κατ’ ευθείαν στο κενό.

Οι πρώτες ανακοινώσεις της αστυνομίας ανέφεραν πως το λεωφορείο έκανε επικίνδυνο ελιγμό για να αποφύγει μετωπική σύγκρουση με όχημα που έχασε τον έλεγχο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τα νέα πλάνα.

Τα νέα βίντεο δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις κινεζικές αρχές.

Νεότερη ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει πως ο καυγάς ξεκίνησε όταν η 48χρονη επιβάτιδα εξαγριώθηκε επειδή ο οδηγός δεν σταμάτησε σε στάση στην οποία κατέβαινε. Η έρευνα για τα αίτια του πρωτοφανούς δυστυχήματος, συνεχίζεται.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή