1ος όμιλος Γ’ Εθνικής προς την ΕΠΟ: “Δεν ζητάµε «εµβόλιο» να µην πεθάνουµε, ζητάµε «φάρµακο» για να επιζήσουµε”

Print Friendly, PDF & Email

Με επιστολή προς την ΕΠΟ, την οποία συνυπογράφουν και οι 16 ομάδες του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, θέτουν συγκεκριμένα αιτήματα προς την ομοσπονδία με στόχο την οικονομική τους επιβίωση και την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Τα 16 σωματεία του 1ου ομίλου παρακαλούν να επιτραπεί η μερική είσοδος θεατών στα γήπεδα με αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο και αιτούνται μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης διότι όπως τονίζουν έχουν φτάσει στα όρια της επιβίωσης τους. Μάλιστα δεσμεύονται πως θα ξεκινήσουν κανονικά το πρωτάθλημα, αλλά καλούν την ΕΠΟ να απαντήσει μέχρι την 3η αγωνιστική στα αιτήματά τους.

Αναλυτικά η επιστολή:

Αγαπητοί κύριοι
Η πρωτοφανής υγειονοµική και οικονοµική κρίση που µαστίζει τη χώρα µας και τον κόσµο ολόκληρο , όπως είναι φυσικό έχει πλήξει και το ποδόσφαιρο και ειδικότερα το ερασιτεχνικό και τις οµάδες της Γ ‘ Εθνικής λόγω των πολλών εξόδων λειτουργίας και διεξαγωγής των αγώνων που δυστυχώς έχουν φτάσει στα όρια επιβίωσης τους.

Γνωρίζουµε και γνωρίζετε , αφού πιστεύουµε ότι και εσείς έχετε περάσει από αυτό το µετερίζι , πώς λειτουργούν αυτά τα σωµατεία . Κύριοι και βέβαια όλοι µας θέλουµε την υγεία των παιδιών µας και όλων µας , προς θεού δεν είµαστε αντίθετοι στα οποία µέτρα λαµβάνονται για την πανδηµία αυτή . Δεν θα πούμε εµείς πού πρέπει να υπάρξει «αποκλεισµός» αλλά επιτρέψτε µας να πιστεύουµε ότι ένα γήπεδο χωρητικότητας 500 ατόµων µε 50 – 100 άτοµα στην κερκίδα και τις ανάλογες αποστάσεις δεν µπορεί να γίνει εστία µετάδοσης του ιού.

Μετά από συνάντηση όλων των οµάδων του Α’ οµίλου της Γ’ Εθνικής που πραγµατοποιήσαµε εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήµατος και αφού συζητήθηκαν όλα τα οικονοµικά κυρίως προβλήµατα που θα προκύψουν µε την µη παρουσία φιλάθλων , θα σας παρακαλούσαµε να εξαντλήσετε κάθε όριο προκειµένου να συµβάλετε και εσείς σε ένα πρωτάθληµα που πρέπει να φτάσει
στο τέλος του .
Παρακαλούµε λοιπόν :

1) Να εξαντλήσετε όλες τις δυνατότητες να γίνουν τα παιχνίδια µε την παρουσία των φιλάθλων ανάλογου χωρητικότητας γηπέδων και φυσικά µε την τήρηση των υγειονοµικών πρωτοκόλλων .
2) Αν αυτό δεν γίνει εφικτό ζητάµε να αναλάβει η οµοσπονδία τα εξοδολόγια διαιτησίας
3) Ζητάμε ανεξάρτητου πως θα προκύψει η διεξαγωγή των αγώνων , την µείωση των εξόδων κατά 50 %
4) Ειδικά για το φετινό πρωτάθληµα ζητάµε να µην επιβάλλονται χρηµατικές ποινές για τις κίτρινες και κόκκινες κάρτες .
5) Τέλος θα θέλαµε ο ορισµός των παρατηρητών διαιτησίας και αγώνα να γίνεται από κοντινούς νόµους ώστε να µην προκύπτουν µεγάλα έξοδα .

Αγαπητοί κύριοι
Όσοι αγαπάµε το ποδόσφαιρο και ειδικά όλοι εµείς που το υπηρετούµε οφείλουµε να σταθούµε στο ύψος των περιστάσεων . Απευθυνόµαστε σε σας και σας καλούµε να πάρετε κάποιες αποφάσεις( αναγκαίες θα τις χαρακτηρίζαµε ) έστω ακόµα και τώρα . Σε διαφορετική περίπτωση οι πιθανότητες να αντέξουµε σε αυτόν τον δύσκολο οικονοµικά µαραθώνιο θα είναι µηδαµινές .

Κύριοι δεν ζητάµε « εµβόλιο» να µην πεθάνουµε … ζητάµε « φάρµακο» για να επιζήσουµε !!
Με την πεποίθηση ότι θα ανταποκριθείτε εξ’ ολοκλήρου ή εν µέρη στα λογικά αιτήµατα µας σας στέλνουµε φιλικούς χαιρετισµούς:
Λαµπίδης Νικόλαος ( ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ- Πρόεδρος επιτροπής )
Ζαµανόπουλος Ανέστης ( ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ)
Λογαράς Παναγιώτης ( F.C ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ )
Κατσαούνης Πόλυς (ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ )
Μπασδάνης Γιώργος ( ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΠΩΝ)
Κεραµάρης Δηµήτρης ( ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ )
Καιρης Κώστας ( ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ )
Κολιούµπας Αθανάσιος ( ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ )
Σπυριδάκης Γιώργος ( ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ )
Ψυχουδάκης Δηµήτρης ( ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΣΟΥΠΟΛΗΣ )
Λαζαρίδης Κυριάκος ( Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ )
Ταρσενίδης Τάσος (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ )
Μορτζάκος Χρήστος ( ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ )
Θεοχαρίδης Βασίλης ( ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ)
Ζαντόπουλος Γιάννης ( ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ )
Κοτόπουλος Ηλίας ( ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ)

Υ.Γ Υποσχόµαστε να ξεκινήσουµε το πρωτάθληµα και να αναµένουµε την οποία απάντηση µέχρι και την 3η αγωνιστική . Για ίσως περαιτέρω διευκρινίσεις είµαστε στην διάθεση σας
Πρόεδρος επιτροπής Α’ οµίλου ΛΑΜΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή