Ξένους διαιτητές θέλει ο Αρης στον επαναληπτικό ημιτελικό με την ΑΕΚ

Η επιθυμία του Αρη για ξένους διαιτητές είναι δεδηλωμένη από το ξεκίνημα της σεζόν. Τα παιχνίδια των πλέι οφ ξεκίνησαν με Ελληνες διαιτητές λόγω των περιορισμών που υπάρχουν λόγω κορωνοϊού, ωστόσο οι “κίτρινου” επιθυμούν τον ορισμό αλλοδαπών ρέφερι στον αγώνα ρεβάνς με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, στις 24/6, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Αρης βρίσκεται εν μέσω της προετοιμασίας του για τον αγώνα με την ΑΕΚ, για το πρωτάθλημα, στις 20/6, ωστόσο το μυαλό των “κίτρινων” ήδη τρέχει στην ερχόμενη εβδομάδα, καθώς το Κύπελλο αποτελεί το βασικό στόχο για την ομάδα του Ενινγκ στο φινάλε της σεζόν.

Μετά λοιπόν την επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με την οποία ο Αρης ζητάει να διεξαχθεί με 7.500 κόσμο το ματς Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναμένεται να καταθέσει επίσημο αίτημα -αν δεν το έχει ήδη κάνει- στην ΚΕΔ για παρουσία ξένων διαιτητών.

Μπορεί λοιπόν τα ταξίδια να είναι περιορισμένα λόγω κορωνοϊού, ωστόσο οι άνθρωποι του Αρη “πατούν” πάνω στο άνοιγμα των μετακινήσεων λόγω και του τουρισμού, ζητώντας να οριστούν ρέφερι από το εξωτερικό.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή