“Αν πρέπει να είμαστε όλοι ρουφιάνοι, να γίνω και εγώ. Αν υποβιβαστεί η ομάδα θα κάνω καταγγελία για όλες τις ομάδες”!

Print Friendly, PDF & Email

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χρόνης Παπαβραμίδης. Ο ισχυρός άνδρας του Αγροτικού Αστέρα μίλησε για την εκκρεμότητα που υπάρχει στο πρωτάθλημα της Super league 2 και αφορά την ομάδα του Ευόσμου, η οποία δεν γνωρίζει σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αρχικά ανέφερε: «Θα πω ένα ρητό, μαλώνουν οι ελέφαντες και την πληρώνουν τα βατράχια. Οι παίκτες θέλουν να φύγουν, λέω τα ίδια πράγματα γιατί αυτά συμβαίνουν. Περίμεναν όλοι να δουν τι θα γίνει, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε. Και αν πούμε ότι ξεκινάει, τι θα πω εγώ; Ποιον θα βρω;»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν θέλουν να ρίξουν τον Αστέρα, θέλουν να τον εξαφανίσουν. Ας μας ξεκαθαρίσουν τι θα γίνει, δεν τα βρίσκει η ΕΠΟ με τον Λευτέρη Αυγενάκη, μάλλον αυτό συμβαίνει. Υπάρχει μία συνάντηση την Τετάρτη, αλλά το νομοσχέδιο θα ισχύει αποκλειστικά για τον Αγροτικό ή για όλες τις ομάδες; Αν πέσω εγώ θα πέσουν και οι υπόλοιπες ομάδες. Οι μισές ομάδες δεν ήταν στο μητρώο, αν είναι να τιμωρηθούμε, να τιμωρηθούν όλοι, όχι μόνο ο Αγροτικός. Αν πρέπει να είμαστε όλοι ρουφιάνοι, να γίνω και εγώ. Γιατί αν υποβιβαστεί η ομάδα θα κάνω και εγώ καταγγελία για όλες τις ομάδες.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή