Αντιπαράθεση Κλάτενμπεργκ – Σιδηρόπουλου για το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ

Print Friendly, PDF & Email

Εντονη αντιπαράθεση είχαν ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ με τον Τάσο Σιδηρόπουλο αναφορικά με το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο σημειώθηκε στο 91ο λεπτό.

Κάθε δευτέρα ο επικεφαλής της ΚΕΔ πραγματοποιεί τηλεδιάσκεψη με όλους τους διαιτητές και συζητούν για τις επίμαχες φάσεις της αγωνιστικής. Οταν λοιπόν ήρθε η σειρά της ανάλυσης του αγώνα ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα ανάμεσα στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και τον Ελληνα διεθνή διαιτητή κατηγορίας Elite στην UEFA.

Υπενθυμίζεται, ότι ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, χάρη σε γκολ του Ελ Καντουρί στο 91′. Ο Σιδηρόπουλος κατακύρωσε το γκολ παρότι είχε αμφιβολίες για το αν υπάρχει επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης από τον Τσόλακ, κάτι μάλιστα που είπε και στον VAR Σκουλά. Ο Σκουλάς εξετάζοντας τη φάση είπε κατηγορηματικά στον Σιδηρόπουλο πως δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ και ότι το κράτημα του Τσόλακ στον αμυνόμενο του ΠΑΣ είναι ανεπαίσθητο. Ως εκ τούτου ο Σιδηρόπουλος δεν κλήθηκε να κάνει on field review και κατακύρωσε το γκολ.

Ο κριτής του Master REF, Κώστας Ακρίδας, σχολιάζοντας τη φάση τόνισε πως δεν υπήρχε κανένα φάουλ από τον Τσόλακ και ορθώς ο Σιδηρόπουλος μέτρησε το γκολ.

Αντίθετα, ο Κλάτενμπεργκ είχε τελείως διαφορετική άποψη και την Τρίτη στο καθιερωμένο βίντεο που δίνει στη δημοσιότητα η ΕΠΟ με την ανάλυση των επίμαχων φάσεων από τον Βρετανό αρχιδιαιτητή, υποστηρίζει ότι το γκολ θα έπρεπε να ακυρωθεί διότι ο επιθετικό του ΠΑΟΚ τραβάει τον αντίπαλό του.

Επ’ αυτής της φάσης Κλάτενμπεργκ και Σιδηρόπουλος είχαν έντονο διάλογο στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας.

Κλάτενμπεργκ: «Είναι ξεκάθαρο φάουλ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσω»
Σιδηρόπουλος: «Για μένα δεν ήταν φάουλ. Ετσι το είδα…»
Κλάτενμπεργκ: «Βullshit (σ.σ. μ@λ@κίες»
Σιδηρόπουλος: «Με ποια κριτήρια είναι φάουλ δηλαδή;»

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δεν θέλησε να δώσει συνέχεια, με τους υπόλοιπους διαιτητές ωστόσο να έχουν “παγώσει” βλέποντας την αντιπαράθεση Κλάτενμπεργκ-Σιδηρόπουλου.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή