Απάντηση Δανιήλ σε Αντωνίου: “Το σχέδιό μας για μια Γ΄ Εθνική με λίγους ομίλους, έχει πετύχει”

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής, Αγ. Δανιήλ, απάντησε εμμέσως πλην σαφώς, μιλώντας την «Πατρίς Σπορ», στον Α’ αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, Αστ. Αντωνίου, ο οποίος είχε δηλώσει ότι το υπάρχον σύστημα στη Γ’ Εθνική επιβαρύνει οικονομικά τις ομάδες, υποστηρίζοντας τα εξής:

«Τα χρήματα αθροιστικά που δίνονται από την ΕΠΟ και την Πολιτεία, είναι ποσά με τα οποία μια ομάδα καλύπτει τα έξοδά της για τις μετακινήσεις, θέμα για το οποίο έχουμε ακούσει καιρό τώρα πάρα πολλά. Μια ομάδα η οποία καλύπτει τις διαιτησίες της από τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων και τις μετακινήσεις της από τα έσοδα που έρχονται από ΕΠΟ και Πολιτεία. Αντιλαμβάνεστε ότι το σχέδιό μας για μια Γ΄ Εθνική με λίγους ομίλους, έχει πετύχει. Κι ας κατηγορηθήκαμε ότι δεν σκεφτόμαστε τα σωματεία και τους παράγοντες.

Όταν είπαμε ότι με τη μείωση των ομάδων, θα αυξηθούν τα έσοδα, κάποιοι δεν μπορούσαν να το αντιληφθούν. Τα στοιχεία πλέον είναι ξεκάθαρα και αποδεικνύουν την επιτυχία του εγχειρήματός μας. Και όχι μόνο αυτό. Με αυτό το σχέδιο, δυνάμωσαν και τα τοπικά πρωταθλήματα. Ανέβηκε το επίπεδο των ομάδων και στα χωριά. Και αυξάνεται το ενδιαφέρον και με τα περιφερειακά τον Μάιο, τα οποία αποτελούν τον προθάλαμο για τη Γ΄ Εθνική».”

Διαβάστε ακόμα:

Aντωνίου: “Η Γ’ Εθνική έγινε πιο… κατηγορία, αλλά πρόσθεσε δυσκολίες στους παράγοντες”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή