Μπέος: “Έδωσα εντολή για μηνύσεις σε Ευαγγέλου και Περράκη – Υποψιαζόμαστε παράνομο στοιχηματισμό και στήσιμο αγώνα”!

Print Friendly, PDF & Email

Ενω οι διαιτητές της πρώτης κατηγορίας βρίσκονται σε αποχή διαμαρτυρόμενοι μεταξύ άλλων και για τις δηλώσεις παραγόντων εναντίον τους, σε υποβολή μήνυσης προχωράει η ΠΑΕ Βόλος κατά των διαιτητών του χθεσινού αγώνα (Ευαγγέλου και Περράκη) στην Τούμπα, όπως δήλωσε ο  πρόεδρος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος κάνοντας λόγο για “στήσιμο αγώνα”!

Ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ομάδας, ανέφερε χαρακτηριστικά στο “Metropolis” πως: «Υποψιαζόμαστε παράνομο στοιχηματισμό και στήσιμο αγώνα» αναφερόμενος στη μήνυση κατά των Ευαγγέλου και Περράκη, για τον χθεσινό (7/12) αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων είπε:

 

Για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό, στον αγώνα του Βόλου με τον Ολυμπιακό: «Αυτό που έζησα στο Πανθεσσαλικό είχα καιρό να το ζήσω, τελείωσα εγώ μετά από αυτό. Αυτό το ποδόσφαιρο σας το χαρίζω».

Για τη διαιτησία στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο και το γκολ του Μωραΐτη που ακυρώθηκε: «Διαιτητική αλητεία που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια, κερδίζοντας οι ισχυροί και όλοι οι άλλοι να πάνε να… Ηταν ένα παιχνίδι χαρά του ποδοσφαίρου, άσε το να παιχθεί, είναι υγεία να κερδίζει και ο αδύνατος, δεν θέλει το ποδόσφαιρο να κερδίζουν μόνο οι ισχυροί. Εχω δώσει εντολή να υποβάλλουν μήνυση στους διαιτητές. Υποψιαζόμαστε παράνομο στοιχηματισμό και στήσιμο αγώνα, αυτή είναι δουλειά της δικαιοσύνης να το διερευνήσει , πως τα έπαιξα, που τα έπαιξαν , αν βγήκε όπως λένε 1/1. Δεν είναι δουλειά μου να πω τι έγινε, αλλά της δικαιοσύνης να κάνει επιτέλους τη δουλειά της και να μας πει αν κάποιος έπαιξε το παιχνίδι και να υπάρχει συμμετοχή των διαιτητών με τη συμπεριφορά τους».

Για τους ρέφερι Ευαγγέλου και Περράκη: «Πως το είδαμε όλοι και δεν το είδαν αυτοί; Ευαγγέλου και Περράκης στην άκρη, να έρθουν νέοι χωρίς εξαρτήσεις. Σύσσωμοι όλοι στην Τούμπα έλεγαν κανονικό γκολ είναι δήμαρχε. Είναι ντροπή αυτό που έγινε. Φάνηκε να υπάρχει δόλος και σκοπιμότητα, φαίνεται να υπάρχει συντονισμός και να είναι μιλημένοι. Αυτός είναι ο λόγος που έρχονται ξένοι διαιτητές».

Διαβάστε ακόμα:

Βόλος: “Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος στην Τούμπα – Να γίνει διαρκείας η απεργία των διαιτητών”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή