Μπέος: Το θέμα με τις κάμερες θα λυθεί – Ο τελικός θα γίνει στο Πανθεσσαλικό με 15.000 θεατές (video)

Print Friendly, PDF & Email

Λίγα λεπτά μετά την έξοδό του από τα γραφεία της ΕΠΟ, όπου διεξάγεται η κρίσιμη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος έκανε γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός δεν συναινεί με το ενδεχόμενο 4,5 χιλιάδων εισιτήριων στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Metropolis 95.5:

«Δεν με αφορά εμένα, δεν έχω λόγο. Μετά από συζήτηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ δέχτηκα να παραχωρήσω το Πανθεσσαλικό για να γίνει ο τελικός με φιλάθλους.

Δεν παίζουν Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, με βάση τα νέα μέτρα, το νέο νόμο, είπαμε ότι κάτω από προϋποθέσεις καλό θα είναι να γίνει ο τελικός με κόσμο.

Θεωρώ ότι με 15.000 κόσμο είναι καλυμμένες και οι δύο πλευρές. Ακόμη και η αστυνομία που φέρνει αντιρρήσεις, αυτή δεν είναι η δουλειά της, εισήγηση κάνει.

Ο δήμος δεν θέλει να πάρει εισιτήρια. Θεωρώ ότι με 6.5000-7.000 ο καθένας φιναλίστ και τα άλλα η ΕΠΟ για τους χορηγούς της, όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Εγώ δεν αποφασίζω γι΄αυτό κι έτσι αποχώρησα. Από 6.500 ο καθένας νομίζω ότι θα γίνει ένας ωραίος τελικός.

Η αστυνομία λέει όχι με 15.000 αλλά με 12.000 κόσμο.

Ο Παναθηναϊκός δια στόματος του κ. Αλαφούζου είπε ότι δεν καλύπτονται οι ανάγκες του Παναθηναϊκού, οπότε προτιμώ κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Καρυπίδης είναι θετικός σε πρώτη φάση να γίνει ο τελικός με 7.000 εισιτήρια για την κάθε ομάδα. Πιστεύω ότι στο τέλος ο τελικός θα γίνει στο Βόλο, θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους φιλάθλους ν΄αποδείξουν ότι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Δεν μπορεί να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ σύμφωνα με την προκήρυξη. Για να γίνει εκεί θα πρέπει να συναινεί και ο Αρης, που δεν το κάνει με τίποτα.

Το θέμα των καμερών έχει λυθεί. Το κόστος ήταν 55.000 εμείς ως δήμος καλύπτουμε τα 25.000 και τα υπόλοιπα η ΕΠΟ.

Εχει εγκριθεί από την UEFA το Πανθεσσαλικό να γίνονται διεθνείς αγώνες, εμείς καλύψαμε με ένα μεγάλο κονδύλιο ότι χρειαζόταν για να γίνει ένα σύγχρονο γήπεδο. Το καρπούζι και το μαχαίρι το έχουν οι φιναλίστ. Εγώ το δίνω το γήπεδο».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις αμέσως μετά την έξοδο από τη σύσκεψη που έγινε στην ΕΠΟ:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή