Διαψεύδει ο ΠΑΣ ότι αρνήθηκε να δεσμευτεί για την καταλληλότητα του γηπέδου – Ενοχλημένη μέχρι και η Περιφέρεια Ηπείρου

Print Friendly, PDF & Email

Ο ΠΑΣ Γιάννινα διά στόματος του Υπευθύνου Επικοινωνίας της ομάδας, Μπάμπη Καρβέλη διαψεύδει τους ισχυρισμούς της ΕΠΟ ότι αρνήθηκε να δεσμευτεί για την καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου στους Ζωσιμάδες, με συνέπεια η ομοσπονδία να ορίσει τον αγώνα στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά: «Έχοντας αγανακτήσει πλέον, δηλώνω σε όλους σας ότι ουδέποτε ζητήσαμε αλλαγή έδρας (δηλαδή αλλαγή γηπέδου) για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, πράγμα που σημαίνει ότι εξ’ αρχής δεν υπήρχε λόγος οποιασδήποτε ενέργειας από την ΕΠΟ.

Επίσης διαψεύδω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι αρνηθήκαμε να δεσμευτούμε για την καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου στους Ζωσιμάδες. Τρανή απόδειξη είναι η σχετική ενημέρωση που σας έγινε σήμερα το πρωί. Πραγματικά απορούμε όλοι με τη σημερινή εξέλιξη και ιδιαίτερα με την τελευταία απίθανη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.»

Περιφέρεια Ηπείρου: “Η απόφαση της ΕΠΟ προκαλεί το κοινό αίσθημα”

Εν των μεταξύ όπως αναφέρει η ιστοσελίδα agon.gr, έκπληξη και απορία εκφράζει η περιφέρεια Ηπείρου για την απόφαση της ΕΠΟ να τελεστεί ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα- Παναθηναϊκός στην πόλη του Αγρινίου, κάνοντας λόγο για μια από τις πιο παράξενες αποφάσεις που έχουν παρθεί σε βάρος της πόλης των Ιωαννίνων.

«Χωρίς καμία απολύτως, δια ζώσης εξέταση, της κατάστασης του γηπέδου των “Ζωσιμαδών” και σε μια εβδομάδα που οι καιρικές συνθήκες είναι άριστες για τα Γιάννενα, η ΕΠΟ αποφάσισε και… “διέταξε” τη μεταφορά της έδρας του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό, στο Αγρίνιο», τονίζεται σε δελτίο τύπου, στο οποίο γίνεται γνωστό ότι σε επικοινωνία του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη με τον πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ Παντελή Κολόκα, από νωρίς το πρωί της Τρίτης υπήρξε η ενημέρωση πως δυο 24ωρα πριν τη διεξαγωγή του εξ αναβολής αγώνα, ο χλοοτάπητας του γηπέδου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, η οποία επιτρέπει τη διεξαγωγή του υπό αυτές τις συνθήκες. Επίσης, γνωστοποιήθηκε στον περιφερειάρχη πως τα συνεργεία του ΠΕΑΚΙ, σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, εργάζονται εδώ και μέρες για την προετοιμασία του αγωνιστικού χώρου.

«Ως εκ τούτου και με δεδομένο πως οι παρούσες καιρικές συνθήκες προβλέπονται για την πόλη των Ιωαννίνων, μέχρι και την Παρασκευή, η περιφέρεια Ηπείρου αφενός δεν κατανοεί την ουσία της απόφασης της ΕΠΟ για ορισμό του αγώνα στο Αγρίνιο και αφετέρου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της προς την διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου, που προχώρησε σε μια απόφαση η οποία προκαλεί το κοινό αίσθημα και είναι ξεκάθαρο πως είναι σε βάρος όχι μόνο της ομάδας του ΠΑΣ, αλλά κυρίως σε βάρος της πόλης των Ιωαννίνων», αναφέρεται.

Δυσαρέσκεια και από τον δήμο Ιωαννιτών

Το λιγότερο ακατανόητη χαρακτηρίζει η δημοτική αρχή Ιωαννίνων την απόφαση της ΕΠΟ να μεταφέρει την έδρα για τη διεξαγωγή του αγώνα κυπέλλου του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό. «Είναι μία απόφαση που προκαλεί τη φίλαθλη κοινή γνώμη της περιοχής, αδικεί την ομάδα της πόλης, μία από τις ιστορικές ομάδες της χώρας, και αναδεικνύει τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου», τονίζει η δημοτική αρχή, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά της για την εξέλιξη αυτή, η οποία στερείται παντελούς δικαιολογίας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή