ΕΠΣ Καρδίτσας: “Οικονομικό έγκλημα 20.000 ευρώ από τις προηγούμενες διοικήσεις”

Print Friendly, PDF & Email

Η ΕΠΣ Καρδίτσας κάνει λόγο για οικονομικό έγκλημα που “κλονίζει συθέμελα την οικονομική υπόστασή της” επιρρίπτοντας ευθύνες στις προηγούμενες διοικήσεις.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η υπόθεση εκδικάστηκε  σε πρώτο βαθμό, πήγε στο εφετείο, αλλά ο λογαριασμός ήρθε στη σημερινή  διοίκηση της ΕΠΣΚ, που πλέον βρίσκεται σε αδιέξοδο…

Τα λάθη, οι παραλείψεις, οι ατασθαλίες και η « ενός ανδρός αρχή » που ταλάνιζαν για χρόνια την Ένωση,  οδήγησαν με μαθηματική ακρίβεια στον όλεθρο και την καταστροφή. Και για να γίνουμε πιο σαφείς αναφερόμαστε σε αστική υπόθεση που κρατά από το  έτος 2010 και αφορά  την διένεξη μεταξύ της τότε Διοίκησης,  με το γνωστό κατάστημα «ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΑΝΤΖΙΑΡΑ» που εμπορεύεται αθλητικά είδη στην πόλη μας.

Τι αθλητικό υλικό προμηθεύτηκαν, που παραδόθηκε, ποιες  ήταν οι επιμέρους συμφωνίες και ποιος ήταν εξ αρχής ο σκοπός  αυτής της προμήθειας, είναι κάτι που δεν μάθαμε ακόμη και δεν θα μάθουμε ποτέ.

Βέβαια οι τότε Διοικούντες δεν είχαν την ελάχιστη ευθιξία, ούτε  να το παραδεχθούν αλλά και ούτε να μας ενημερώσουν, ώστε να γνωρίζουμε «άγνωστες» οικονομικές υποχρεώσεις που εν τέλει κλονίζουν συθέμελα την οικονομική υπόσταση της ΕΠΣΚ.

Αλλά και αυτό που ανάγεται στην υποτυπώδη χρηστή διοίκηση από μέρους τους, ήτοι η αντίκρουση των αιτιάσεων  της παραπάνω επιχείρησης, δεν έγινε ποτέ.

Η μετάθεση των ευθυνών και ο αποπροσανατολισμός όλων αποτελούσε και αποτελεί  το  «σήμα κατατεθέν» των υπαιτίων. Δεν τα πήρα εγώ, δεν έδωσα εντολή εγώ, άλλοι έλαβαν απόφαση  κ.ο.κ.

Αυτές οι παραδοχές βέβαια ελάμβαναν  χώρα δημοσίως, καθώς  στα κατ’ ιδίαν διοικητικά συμβούλια οι τότε διοικούντες παραδέχονταν την οφειλή της ένωσης μας προς την επιχείρηση » ΜΑΝΤΖΙΑΡΑ». Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή!!!

Τώρα η Ένωση (δηλαδή τα σωματεία), καλούνται πλέον να πληρώσουν τα «σπασμένα», ένα ποσό δηλαδή που υπερβαίνει τις 20.000 ευρώ, αλλά και πάλι μετά την εξέλιξη αυτή, δεν  «ιδρώνει το αυτί» κανενός τους.

Ούτε αυτών που διέπραξαν το οικονομικό έγκλημα, ούτε και εκείνων των  εξυγιαντών  που ενώ έχουν αμαρτωλή προϋπηρεσία, γνωρίζοντας  τα πάντα εκ του μακρόθεν και ουσιαστικά συμμετείχαν στις Διοικήσεις της Ένωσης, από προσωπικές και μόνο φιλοδοξίες, ασκώντας  Διοίκηση, για το κοστούμι και τη γραβάτα μόνο.

Η σημερινή διοίκηση της Ένωσης, αντιμετωπίζει το θέμα με ψυχραιμία, μπροστά στις οικονομικές αυτές εξελίξεις  και θα ενημερώσει τα Σωματεία-Μέλη, από τώρα και μέχρι τη Γενική Συνέλευση του Ιουνίου. Για τον τραγέλαφο  και τους υπαίτιους,  που έκαναν μοιρασιές  με «ξένα κόλλυβα».

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή