H απάντηση των οργανωμένων οπαδών του Άρη στην ανακοίνωση των Σ.Φ. ΠΑΟΚ

Print Friendly, PDF & Email

Μέσω ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook ο SUPER 3, απάντησε στην χθεσινή ανακοίνωση των Σ.Φ. ΠΑΟΚ που αναφερόταν μεταξύ άλλων και στον τραγικό θάνατο του Βούλγαρου οπαδού, Τόσκο Μποζατζίσκι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση των συνδέσμων του Αρη:

Τις τελευταίες 15 μέρες συνειδητά επιλέξαμε να μη σχολιάσουμε τα όσα συμβαίνουν γύρω από το θέμα του Τόσκο. Και αυτό γιατί θεωρήσαμε ότι ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε ως ένδειξη σεβασμού προς αυτόν και την οικογένειά του.

Στον άγραφο κώδικα τιμής, οποιαδήποτε ένδειξη σεβασμού προς τον νεκρό πρέπει να είναι ευπρόσδεκτη και απολύτως σεβαστή και ας προέρχεται από αντιπάλους.

Αυτό είναι κανόνας παραμερίζοντας την οργή περικυκλωμένη από πληθώρα άλλων συναισθημάτων.

Ξεκινήσαμε λοιπόν να διαβάζουμε την ανακοίνωση που έδινε συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τόσκο, τους οπαδούς της Μπότεφ και τον κόσμο του Άρη.

Κοιταζόμασταν σαν χαζοί μεταξύ μας. «Οι συγκρούσεις ανάμεσα σε οπαδούς και τα δυσάρεστα αποτελέσματα τους είναι ευθύνη των οπαδών που συμμετέχουν σε αυτές και δεν φταίει καμιά πολιτεία κανένας παράγοντας και κανένας δημοσιογράφος».

…Κάπου εδώ παθαίνεις το εγκεφαλικό και προσπαθείς απεγνωσμένα να σφυρίξεις για να δεις πόσο σημαντικό είναι και τι επιπτώσεις έχει στην υγεία σου.

Αυτά για τις συγκρούσεις οπαδών εντός Θεσσαλονίκης. Γιατί διαβάζοντας παρακάτω αντιλαμβανόμαστε για τις υπόλοιπες συγκρούσεις οπαδών (Εκτός Θεσσαλονίκης) ευθύνονται όλοι οι παράγοντες του Λεκανοπεδίου με την αίσθηση αδικίας που δημιούργησαν και καλά στον κατατρεγμένο Βορειοελλαδίτη ποδοσφαιρόφιλο.

Φταίνε όλοι οι δημοσιογράφοι που εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα τους και η πολιτεία με τα δυο μέτρα και δύο σταθμά ανάμεσα στα συμφέροντα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Άμεσα ομολογήσατε ότι μέσα στη Θεσσαλονίκη έχετε δημιουργήσει ένα παρακράτος, μια δικιά σας αγορασμένη πολιτεία, ένα ταϊσμένο δημοσιογραφικό μόρφωμα, με επίορκους κρατικούς λειτουργούς και εσείς είστε οι μπροστινοί, οι αυτοφωράκηδες, που όταν γίνεται στραβή πρέπει να αποδοθούν ευθύνες από την κανονική πολιτεία. Υπάρχει λοιπόν άλλη «Πολιτεία» για εσάς, για τις συγκρούσεις εκτός Θεσσαλονίκης και η δικιά σας πολιτεία για συγκρούσεις εντός Θεσσαλονίκης. Υπάρχει άλλος ρόλος παράγοντα για τις συγκρούσεις εκτός Θεσσαλονίκης και υπάρχει άλλος ρόλος παράγοντα για συγκρούσεις εντός Θεσσαλονίκης.

Υπάρχουν άλλες ευθύνες δημοσιογράφων για τις συγκρούσεις εκτός Θεσσαλονίκης και υπάρχουν άλλες ευθύνες δημοσιογράφων για συγκρούσεις εντός Θεσσαλονίκης. Ο κόσμος το έχει τούμπανο εκτός Θεσσαλονίκης και εμείς κρυφό καμάρι εντός Θεσσαλονίκης. Μία πολιτεία επίορκων μέσα στη Θεσσαλονίκη ταγμένη μέσα στα συμφέροντα του ολιγάρχη.

Η κατάσταση στην πολιτεία σας εντός Θεσσαλονίκης έχει ξεφύγει και η αντιπαλότητα έχει γίνει μίσος.

Σύμπτωση όλοι να καταγγέλλουν τις ίδιες πρακτικές ενός πραγματικού παρακράτους; Τα ίδια όλοι; Τι έχουν καταγγείλει οι γριές; Υπηρεσιακά αυτοκίνητα της αστυνομίας να γίνονται τα κόζια στο επερχόμενο πέσιμο; Τα ίδια δεν έγιναν και στην ΜΕΝΤ;

Συνδιαλλαγές πάσης φύσης Ορισμένων αστυνομικών με «οπαδούς» στην υπηρεσία του μηχανισμού και του παρακράτους. (Αναρίθμητα τα παραδείγματα τραμπουκισμού των ιδιοκτητών των στεγασμένων συνδέσμων μας και οι απειλές προς αυτούς από ορισμένα άτομα διαφόρων υπηρεσιών τραμπουκίζωντας τους με απειλές ότι σε ενδεχόμενα επεισόδια γύρω από τους συνδέσμους είναι και οι ίδιοι άμεσα εμπλεκόμενοι σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, φτάνοντας σε σημείο από παντού να απειλούμαστε με έξωση, φτάνοντας στο σημείο να βάζουμε τρίτους μπροστινούς να έρθουν σε επαφή με νέους ιδιοκτήτες χωρίς στην αρχή να παρουσιαζόμαστε σαν σύνδεσμος.

Και όλα αυτά μόνο για μελλοντικούς συνδέσμους του Άρη.

Παράδειγμα Κεντρικού, Βότση, Καλαμάρια, Εύοσμου, Ιερολοχίτες που προέβη σε έξωση.

Φυσικά σε ανάλογες πρακτικές για δημιουργία δικών σας συνδέσμων ούτε λόγος εκεί υπάρχει πριμοδότηση ενοίκια μπροστά και τάξιμο δουλειών για τα παιδιά των ιδιοκτητών.

Εκεί ο αθλητικός νόμος δεν παίζει καμιά σημασία βλέπετε γενικά οι νόμοι του ελληνικού κράτους στην πολιτεία της Θεσσαλονίκης μεταλλάσσονται αναλόγως πως βολεύει τον καθένα.

Δόγμα και σκοπός του μηχανισμού σας το δόγμα του προηγούμενου υπουργού προστασίας του πολίτη «Αν μπουν κλέφτες στο σπίτι σας κάντε ότι κοιμάστε».

Σκασιές Καβατζομένες 30 σε πέντε στα μουλωχτά αφού πρώτα έχετε τσεκάρει και έχετε ενημερωθεί από τους φίλους σας ότι η περιοχή είναι ελεύθερη. Όποιος δεν κάνει ότι κοιμάται και κάθεται απέναντι σας στοχοποιείται λυσσαλέα από όλο το σύστημα της πολιτείας σας.

Έχετε στοχοποιήσει πολύ κόσμο και βάζετε τους θεσμούς της πολιτείας σας να τον κάνει να λυγίσει με δικαστήρια εφευρέσεις.
Άλλο το οπαδιλίκι και άλλο το καβατζομένο πουστ@@@@κι ενός παρακράτους.

Τα λένε και οι δικοί σας που έχουνε σπάσει από τη φάση γιατί δεν γουστάρουν να γίνουν τα τσατσακια του αφεντικού.

Όσο υπάρχει ο μηχανισμός σας και η πολιτεία σας με τους παράγοντες σας που δεν φταίνε και τους δημοσιογράφους σας που τα βλέπουν όλα ρόδινα αλλά μόνο για εσάς τα μάτια μας θα είναι ανοιχτά και δεν θα κάνουμε ότι κοιμόμαστε.

Δεν έχουμε πρόβλημα με τον απλό φίλαθλο της ομάδας σας ούτε και με τον απλό οπαδό που έχει την καψούρα του.

Τρέλα δεν πουλήσαμε και δεν πουλάμε ειδικά με την καβάτζα ενός μηχανισμού αλλά δεν θα φάμε κιόλας τρέλα κανενός μηχανισμού.

Τι γράψατε ρε; Ποιος δικηγόρος το έγραψε και το υπογράφετε σαν οπαδοί; «Οι συγκρούσεις ανάμεσα σε οπαδούς και τα δυσάρεστα αποτελέσματα τους είναι ευθύνη των οπαδών που συμμετέχουν σε αυτές και εδώ δεν φταίει καμιά πολιτεία κανένας παράγοντας και κανένας δημοσιογράφος»…

Τι γράψατε ρε μαλάκες;

Είχε ο Τόσκο προσωπική ευθύνη που πήγε να πιει έναν καφέ και του την πέσανε κάποιοι σε ένα πάρκινγκ; Ούτε ψαχτήρι ήταν ούτε για έργο πήγε ούτε προκάλεσε κανέναν…

Λίγο τσίπα, λίγο ντροπή … 14 ημέρες οι δημοσιογραφάρες της πόλης άφηναν να εννοηθεί ότι υπήρχε ραντεβού και ότι ο Τόσκο ήρθε για να χτυπηθεί.

Ντροπή της δημοσιογραφίας και της ανθρώπινης υπόστασης, σιχάματα που θέλετε όλα να τα τσουβαλιάζετε, δημοσιογραφικά σιχάματά της πόλης, ένα παιδί που ήρθε να δει ένα παιχνίδι και πήγε για έναν καφέ πριν γυρίσει σπίτι του.

Φοιτητής της νομικής που έδινε δύο μαθήματα και έπαιρνε το πτυχίο του. Αλλά έτσι είναι στην σύγκρουση δεν υπάρχει ηθική υπόσταση.
Όλα ένα είναι, όλα ίδια. Αυτό βολεύει στο μηχανισμό να είναι όλα ίδια.

Και οι Ιωάννηδες οι Βαπτιστές της δημοσιογραφίας της πόλης να τα βαφτίζουν όλα αναλόγως πως συμφέρει το αφεντικό και τον μηχανισμό.

Σας βολεύει όλα να γίνουν ίδια.

Αν δεν κάνεις ότι κοιμάσαι και συγκρουστείς με τον κλέφτη και το παρακράτος είσαι στο ίδιο υπόβαθρο μαζί τους απέναντι στην κοινή γνώμη.

Το Μεντεγίν μπροστά στη Σαλονίκη φαντάζει σαν το Μοντεκάρλο της λατινικής Αμερικής.

Υ.Γ Δεν θα κάνουμε πίσω , δεν θα γονατίσουμε απέναντι στο παρακράτος της “πολιτείας” που έχετε δημιουργήσει μέσα στην Θεσσαλονίκη…
Εμείς ξέρουμε που έχουμε μπλέξει, εσείς δεν ξέρετε ποσό αποφασισμένοι είμαστε να σταθούμε απέναντι σε αυτό το μόρφωμα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή