Η επιστροφή Φωτιά, Τζοβάρα, Βάτσιου, η προτίμηση στο Μανούχο και ο ξεχασμένος Τσέτσιλας

Print Friendly, PDF & Email

Από τους ορισμούς διαιτητών στην 22η αγωνιστική της Super League 1 προκύπτουν τα εξής:

-Έληξε η “καραντίνα” για τους Φωτιά και Τζοβάρα, μετά το ματς ΠΑΟΚ – ΟΦΗ τη 18η αγωνιστική. Αμφότεροι ορίστηκαν ως τέταρτοι στα παιχνίδια Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ – Απόλλων, αντίστοιχα.

-Ως τέταρτος ορίστηκε και ο Τζήλος στο ΠΑΟΚ – ΠΑΟ. Όπως είχαμε αναφέρει δεν υφίσταται τιμωρία του για το Παναιτωλικός – Άρης.

-Μετά τον Τσαγκαράκη, ο Βάτσιος, που επίσης υποβιβάστηκε, είναι ο δεύτερος διαιτητής Β’ κατηγορίας που ορίζεται σε αγώνα της SL1 (Λαμία – Αστέρας), ενώ στον πίνακα της Α’ κατηγορίας υπάρχει ο Τσέτσιλας, που έχει μόνο έναν ορισμό. Ο Καλάτενμπεργκ δείχνει τις μελλοντικές επιλογές του…

– Με τον ορισμό του στον αγώνα Ιωνικός – Ολυμπιακός ο Μανούχος γίνεται ο πρώτος σε ορισμούς διαιτητής (12), ενώ ορίζεται συνεχώς στις τελευταίες έξι αγωνιστικές! Επίσης αξιοσημείωτη η συχνή επιλογή του Νικολακόπουλου ως παρατηρητή σε αγώνες του Ολυμπιακού.

-Ο Λετονός Τρεϊμάνις, που ορίστηκε στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, φέτος ήρθε στην Ελλάδα ως VAR στους αγώνες Ιωνικός – Παναθηναϊκός και Ατρόμητος – ΑΕΚ. VAR στην Τούμπα θα είναι ο Κροάτης, Μπέμπεκ, που ήταν VAR και στον αγώνα Απόλλων – ΟΦΗ.

 

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή