Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων: Οριστικά με τα περσινά ρόστερ ο τελικός Κυπέλλου

Print Friendly, PDF & Email

Η ΕΠΟ έβαλε τέλος και επίσημα στον… γρίφο με τι ρόστερ θα αγωνιστούν οι δύο φιναλίστ του τελικού το ερχόμενο Σάββατο. Με ανακοίνωσή της, η ελληνική ομοσπονδία γνωστοποίησε την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, σύμφωνα με την οποία ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν μόνο παίκτες από την περσινή σεζόν και όχι νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αφού έλαβε γνώση των παρακάτω εγγράφων:
1. της ΕΠΟ στη FIFA από την 2α/09/2020, μετά τη σχετική απόφαση της Ε.Ε./ΕΠΟ της 31ης Αυγούστου 2020 περί αποστολής σχετικού ερωτήματος, αλλά και της απάντησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (επί του ανωτέρω αναφερθέντος θέματος) της 4ης/9/2020.
2. της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 04/09/2020 προς τη FIFA για το ίδιο θέμα και την απάντηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στις 07/09/2020, η οποία είναι ταυτόσημη με αυτή προς την ΕΠΟ, και
3. την από 10/09/2020 εισήγηση της Ν. Υ. της ΕΠΟ,
εγκρίνει όπως οι φιναλίστ του τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος 2019-2020:
– χρησιμοποιήσουν όσους ποδοσφαιριστές είχαν δικαίωμα συμμετοχής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των δύο ΠΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και μόνον,
– ενημερωθούν εγγράφως από το Τμήμα Μητρώου Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ με την ηλεκτρονική αποστολή των σχετικών λιστών με τα ονόματα των δικαιουμένων συμμετοχής Ποδοσφαιριστών.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή