Ήρθαν τα ανανεωμένα Virtual Sports στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Print Friendly, PDF & Email

Με νέα πιο συναρπαστικά γραφικά, ολοκαίνουργιες φάσεις αγώνων και πολλά καινούργια χαρακτηριστικά εμπλουτίστηκαν τα παιχνίδια Virtual Sports στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Τα ανανεωμένα ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports Ποδόσφαιρο και Πρωτάθλημα, καθώς και το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports Μπάσκετ, που μετρά μόλις λίγους μήνες ζωή, προσφέρουν μια άκρως ρεαλιστική εμπειρία παιχνιδιού. Οι αγώνες τους μοιάζουν με πραγματικούς, ενώ διαθέτουν πολλές στοιχηματικές επιλογές.

 

Περισσότερη ποδοσφαιρική δράση και νέες αγορές

Η πλούσια δράση στα γήπεδα των Virtual Sports κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των παικτών.

Στο Virtual Sports Ποδόσφαιρο προστέθηκαν πρόσφατα 100 ολοκαίνουργιες φάσεις, ενώ σε κάθε αγώνα ο μέγιστος αριθμός γκολ αυξήθηκε σε 6 από 4 που ήταν μέχρι πρότινος.

Το Virtual Sports Πρωτάθλημα έγινε ακόμα πιο γρήγορο και διασκεδαστικό. Κάθε αγωνιστική περιλαμβάνει πλέον 4 αγωνιστικές και διαρκεί 56 λεπτά, με αποτέλεσμα καθημερινά να είναι διαθέσιμα περισσότερα πρωταθλήματα.

Επιπλέον, σε όλους τους εικονικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει τρεις νέες αγορές. Οι καινούργιες στοιχηματικές επιλογές για τους παίκτες των Virtual Sports είναι οι εξής:

·       Πρώτος παίκτης που θα σκοράρει

·       Πρώτος παίκτης που θα σκοράρει και Τελικό Αποτέλεσμα

·       UnderOver 3,5 Γκολ

Αρχίζει το Virtual Euro Tournament στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Τα καταστήματα ΟΠΑΠ από τις 31 Μαΐου μπαίνουν στο ρυθμό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου με το Virtual Euro Tournament.

Οι εικονικοί αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος των Virtual Sports θα μεταδίδονται καθημερινά, στις 18:02, στις οθόνες των καταστημάτων ΟΠΑΠ, από τις 31 Μαΐου έως και τις 11 Ιουλίου.

Το Virtual Sports Μπάσκετ συνεχίζει δυναμικά

 

Οι εικονικοί αγώνες μπάσκετ μπήκαν δυναμικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ τον περασμένο Οκτώβριο.

Με συμμετοχή 27 ευρωπαϊκών και ελληνικών ομάδων, εντυπωσιακά γραφικά και ρεαλιστικές φάσεις έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports Μπάσκετ έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν σε 19 διαθέσιμες αγορές σε κάθε αγώνα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή