Κατερίνη: Καταγγελία για ξυλοδαρμό πατέρα και γιου από αστυνομικούς – Έμφραγμα υπέστη ο 58χρονος πατέρας

Print Friendly, PDF & Email

Σύμφωνα με τη σύζυγό του, ο 58χρονος δεν αισθανόταν καλά και ζητούσε επανειλημμένα, επί δύο ώρες να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, χωρίς ανταπόκριση από τους αστυνομικούς.

Τον ξυλοδαρμό του συζύγου και του γιου της από τουλάχιστον 10 αστυνομικούς στην Κατερίνη καταγγέλλει γυναίκα αναφέροντας χαρακτηριστικά «χτυπούσαν με μπουνιές και είχαν τα γόνατά τους πάνω στον γιο μου…».

O 58χρονος και ο 28χρονος γιος του, μαζί με άλλους φιλάθλους, έχουν συγκεντρωθεί, παρά τον κορωνοϊό, έξω από την περίφραξη και παρακολουθούν τον αγώνα.

Στο σημείο, σύμφωνα με το MEGA, έφτασαν αστυνομικοί για να εφαρμόσουν τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του κορωνοϊού και καταγράφονται σε βίντεο να παλεύουν με τους συγκεντρωμένους.

«Ζήτησε ταυτότητα από τον σύζυγό μου, δεν είχε, τους είπε ότι έχει προβλήματα υγείας, είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει και ότι θα τον συλλάβει και μετά άρχισε ο ξυλοδαρμός. Ρίξανε τον άντρα μου κάτω, έχασε τις αισθήσεις του, ήρθε γιατρός να τον συνεφέρει και μετά τους συλλάβανε, τους βάλανε σε ένα κελί» αναφέρει η γυναίκα.

Όπως σημειώνει, «βλέπουμε μια αγέλη να επιτίθεται σε δύο ανθρώπους, ο ένας δεν μπορούσε να αντιδράσει και επάνω στον γιο να πέφτουν τουλάχιστον 10 να τον χτυπούν και να προσπαθούν να τον ακινητοποιήσουν».

Και οι δύο συνελήφθησαν για αντίσταση κατά της αρχής, απείθεια και εξύβριση και μεταφέρθηκαν στη γενική αστυνομική διεύθυνση Πιερίας.

Ωστόσο, ο 58χρονος, σύμφωνα πάντα με τη σύζυγό του, δεν αισθανόταν καλά και ζητούσε επί δύο ώρες να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αίτημα στο οποίο δεν ανταποκρίθηκαν θετικά οι αστυνομικοί.

«Μετά από δύο ώρες, κάλεσε η κόρη μου ασθενοφόρο, πήρε τον σύζυγό μου, τον μετέφερε στο νοσοκομείο και μόλις έφτασε εκεί, έπαθε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου» σημειώνει η γυναίκα.

Οι γιατροί του νοσοκομείου Κατερίνης κατάφεραν να τον σταθεροποιήσουν, ωστόσο, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στη γενική κλινική Θεσσαλονίκης, όπου και τα ξημερώματα της Δευτέρας, υποβλήθηκε σε κατεπείγουσα επέμβαση.

Σύμφωνα με την οικογένεια, ο 58χρονος φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο, ήδη έχουν καταθέσει μήνυση για τα όσα συνέβησαν και είχαν ως αποτέλεσμα, όπως λένε, να κινδυνεύσει η ζωή του πατέρα αλλά και να τραυματιστεί ο γιος του.

Ένα από τα θύματα του καταγγελλόμενου ξυλοδαρμού που μίλησε στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό σημείωσε ότι ο πατέρας του «είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Δέχθηκε χτυπήματα πίσω στο κεφάλι του…».

Πηγή: sputniknews.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή