Νέα θρόμβωση υπέστη ο 35χρονος που είχε εμβολιαστεί με εμβόλιο AstraZeneca

Πηγή: Unsplash/John Cameron
Print Friendly, PDF & Email

Νέα θρόμβωση υπέστη ο 35χρονος από την Ιεράπετρα, που είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Astrazeneca με αποτέλεσμα να υποβληθεί για δεύτερη φορά σε επέμβαση.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, o διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο νεαρός άνδρας υπέστη θρόμβωση στις καρωτίδες και υπεβλήθη δεύτερη φορά σε επέμβαση.

Μάλιστα, ο 35χρονος ενώ υποβαλλόταν σε εξετάσεις, εμφάνισε συμπτώματα που ανησύχησαν τους γιατρούς. Τελικά αποδείχθηκε πως επρόκειτο για θρόμβωση με αποτέλεσμα να σημάνει ξανά συναγερμός.

Στις 19.00 το απόγευμα ο 35χρονος υπεβλήθη ξανά σε χειρουργείο ενώ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Χαλκιαδάκης, η θρόμβωση που παρουσίασε ο 35χρονος, σχετίζεται με το εμβόλιο της Astrazeneca.

Σε κάθε περίπτωση ο 35χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ, με τους γιατρούς να τον παρακολουθούν.

Ο πατέρας του 35χρονου, Νίκος Μεταξάκης, δήλωσε στον ΣΚΑΙ ότι ο γιος του, ο Αλέξανδρος είναι καλά, αλλά χθες είχε πέσει πολύ ψυχολογικά. «Όταν έμαθε ότι θα ξαναμπεί. Τη Δευτέρα ήταν μια τελειωμένη υπόθεση. Κοίταζαν να σώσουν πιο πολύ τη ζωή του, παρά το πόδι. Όταν μπαίναμε στο χειρουργείο μας είχαν πει ότι πάμε για ακρωτηριασμό» περιέγραψε.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή