“Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα ξεκαθαρίσει τις παρανομίες που υπάρχουν – Μια παρέα στην ΕΠΟ κάνει αυθαιρεσίες”

Ο πρόεδρος του Πανδρραμαϊκού (αριστερά) με το δήμαρχο Δράμας
Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος του Πανδραμαϊκού, Κώστας Καϊρης, μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ και στο Θάνο Μπλούνα, σχολίασε την απόφαση της ΕΠΟ να μην ανέβει η ομάδα του και ο Αγροτικός Αστερας στη Super League 2.

Μεταξύ άλλων είπε:

“Δεν έχει γίνει αποκατάσταση του Πανδραμαίκού, είναι μια αίολη απόφαση, αιθέρετη και αόριστη. Θα έχουμε συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες και προφανώς ο Πανδραμαϊκός θα δικαιωθεί.

Η ΕΠΟ ήξερε ότι υπάρχει πρόβλημα δύο μήνες πριν. Μια παρέα μαζεύτηκε εκεί και είπε τι να κάνουμε τώρα; Στις 30/9 η γενική συνέλευση της ΕΠΟ είπε ότι έχουν όλοι δίκιο και θα πρέπει να τους προβιβάσουμε και να σώσουμε όλους τους άλλους. Ως προς αυτό το σκέλος εφαρμόστηκε η απόφαση της γενικής συνέλευσης και σώθηκαν οι ομάδες.

Α λα καρτ εφαρμόζονται οι αποφάσεις της ΓΣ; O Aγροτικός Αστέρας πληρώνει αντιπάθειες κι εμείς ότι θέλαμε την εφαρμογή του νόμου. Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα ξεκαθαρίσει τις παρανομίες που υπάρχουν. Υπάρχουν ευθύνες μελών του ΔΣ. Μια παρέα κάνει αυθαιρεσίες εδώ και τέσσερις μήνες.

Η ΕΠΟ γνώριζε από τον Σεπτέμβριο του 2021 όταν δεν δόθηκε εξαιρεση στις ομάδες των εθνικών πρωταθλημάτων που δεν έχουν εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ. Τα γνώριζε όλα η ΕΠΟ.

Η ΕΠΟ επέτρεψε στον Αγροτικό Αστέρα να παίξει. Τώρα πως τον βγάζει; Αναδρομικά τιμωρεί τον Αστέρα για κάτι που του επέτρεψε να κάνει; Θα ελεγχθούν όλοι γι΄ αυτά που έχουν κάνει.

Γιατί δεν εφαρμόζεται η απόφαση της ΓΣ; O εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που θα επέμβει θα τα πάρει όλα αυτά και θα τα κρίνει. Δεν έχω κάτι προσωπικό με κάποιον από την ΕΠΟ. Η όλη λειτουργία είναι προβληματική. Θα μπουν τα πράγματα στη σειρά τους και τελικά όλοι θα αποκατασταθούν. Έπρπεπε η Σούπερ Λιγκ 2 να έχει 32 ομάδες.

Λέει η ΕΠΟ ότι δεν μπορεό να μεταβάλει τις 30. Ας πάρει τις αποφάσεις της ΕΠΟ κι ας προσφύγει η Σούπερ Λιγκ 2. Όταν είπα ότι η Σούπερ Λιγκ 2 είναι το χειρότερο πρωτάθλημα ο κ. Λεουτσάκος μου ζήτησε να κάνω διορθωτική δήλωση.

Το άρθρο 79 του καταστατικού της ΕΠΟ έγινε κουρελόχαρτο της τουαλέτας. Έχει ευθύνη ο κ. Μπαλτάκος

Δεν μπορεί να ξεκινήσει πρωτάθλημα όσο υπάρχει εκκρεμοδικεία. Ουαί κι αλίμονο να ξεκινήσουν πρωτάθλημα.

Αφού επιμένουν να πάνε κατηγορούμενοι, ας πάνε κατηγορούμενοι… Αφού κουρελιάζουν τα άρθρα του καταστατικού ποιος τους φταίει;

Για την ταλαιπωρία που θα υπουστούν οι παράγοντες της ΕΠΟ δεν έχω καμία ευθύνη.

Αυτή η υπόθεση τώρα άνοιξε, να το θυμάσται αυτό…”

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή