Οπαδός του Ολυμπιακού ο φερόμενος ως δράστης για το μαχαίρωμα σε συμπλοκή με οπαδούς του Παμαθηναϊκού

Φωτογραφία: flashnews.gr
Print Friendly, PDF & Email

Προθεσμία για αύριο ζήτησαν και πήραν οι συλληφθέντες που κατηγορούνται για το αιματηρό περιστατικό στα Χανιά χθες.

Συνολικά 7 άτομα πέρασαν την πόρτα του εισαγγελέα, ενώ σημειώνεται ότι από τις πολλές προσαγωγές που έγιναν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, οι εφτά (τελικά) μετετράπησαν σε συλλήψεις.

Η προανάκριση ολοκληρώθηκε και μετά το πέρας αυτής, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Χανίων, το μεσημέρι.
Στην δικογραφία που σχηματίστηκε απο την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων αποδίδονται κατηγορίες – ανα περίσταση – για συμμετοχή σε συμπλοκή, παράνομη οπλοφορία αλλά και σε έναν απο τους εφτά για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Να σημειωθεί πως κατηγορείται και ο 19χρονος που μαχαιρώθηκε, για συμμετοχή στην συμπλοκή.

Όλες οι συλλήψεις έγιναν με την διαδικασία του αυτοφώρου και τώρα εναπόκειται στην Εισαγγελέα η απαγγελία των κατηγοριών,σε κάθε έναν, κάτι απο το οποίο θα εξαρτηθεί και η συνέχεια.

Σε ότι αφορά στην αιτία του αιματηρού επεισόδιου, κάποιοι απο τους εμπλεκόμενους ανέφεραν πως οι δύο παρέες των νεαρών Χανιωτών που επέβαιναν στα δύο αυτοκίνητα, τσακώθηκαν λόγω οπαδικών διαφορών, καθώς πρόκειται για οπαδούς διαφορετικών ποδοσφαιρικών ομάδων και όπως λένε οι πληροφορίες οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα στο ένα αυτοκίνητο (όπου ήταν και ο 19χρονος ο οποίος μαχαιρώθηκε) επέβαιναν οπαδοί του Παναθηναικού και στο άλλο οπαδοί του Ολυμπιακού μεταξύ των οποίων και ο συλληφθείς με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ο οποίος στην κατάθεσή του στην αστυνομία ισχυρίστηκε πως ήταν σε άμυνα.

Ο συγκεκριμένος ισχυρισμός εξετάζεται ενδελεχώς απο τις αρχές, αλλά εαν τελικά ισχύει δημιουργεί έντονο προβληματισμό καθώς μπορεί να είχαν συμβεί και στο παρελθόν επεισόδια μεταξύ οπαδών στα Χανιά, αλλά τουλάχιστον δεν είχαν φτάσει στο σημείο να κινδυνεύει να χάσει την ζωή του ένας νέος άνθρωπος.

Πηγή: flashnews.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή