Ποιες ομάδες θα προκριθούν από τους ομίλους του Ευρωπαϊκού;

Print Friendly, PDF & Email

Το Champions League και το Europa League ολοκληρώθηκαν. Η αυλαία έπεσε στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η σεζόν τελείωσε για τους συλλόγους και τη σκυτάλη παίρνουν οι εθνικές ομάδες.

Έντεκα ημέρες απομένουν για την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η πρεμιέρα θα γίνει την Παρασκευή 11 Ιουνίου στη Ρώμη, με τον αγώνα Τουρκία-Ιταλία. Οι 51 αγώνες της διοργάνωσης θα διεξαχθούν σε 11 πόλεις.

Οι 24 ομάδες είναι χωρισμένες σε 6 ομίλους. Στην νοκ άουτ φάση των «16» θα περάσουν οι 2 πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο και οι 4 καλύτερες από τις 6 ομάδες που θα τερματίσουν στην 3η θέση. Ποιες θα είναι οι 16 εθνικές ομάδες που θα προκριθούν;

Η πρόκριση, ο τερματισμός στις δύο πρώτες θέσεις, οι πόντοι

Το Pamestoixima.gr έχει ετοιμάσει πολλά μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για τους ομίλους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ανάμεσα στις επιλογές που προσφέρονται για κάθε όμιλο είναι και αυτές για τον νικητή, την πρόκριση, την 2η θέση, την 3η θέση, την 4η θέση, τον ακριβή αριθμό πόντων, τους Over/Under πόντους, τον τερματισμό στις 2 πρώτες θέσεις, τον πρώτο σκόρερ, τα τέρματα, το τρικάστ με ακριβή σειρά κατάταξης, το φορκάστ με ακριβή σειρά κατάταξης.

 

Το ζευγάρι του τελικού, ο πρώτος σκόρερ, ο καλύτερος παίκτης

Πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα είναι διαθέσιμα από τώρα στο Pamestoixima.gr για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Προσφέρονται, μεταξύ άλλων, μακροχρόνια στοιχήματα για τον νικητή, τον όμιλο του νικητή, το ζευγάρι του τελικού, την πρόκριση στα προημιτελικά, τα ημιτελικά, τον τελικό, τον καλύτερο παίκτη της διοργάνωσης, τον καλύτερο νέο παίκτη, τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης, τον πρώτο σκόρερ κάθε ομάδας, τον συνδυασμό νικητή διοργάνωσης και πρώτου σκόρερ, την ομάδα που θα σκοράρει τα περισσότερα/λιγότερα γκολ.

 

Ειδικό στοίχημα με ενισχυμένη απόδοση για τη Βόρεια Μακεδονία

Καθημερινά το Pamestoixima.gr προσφέρει και ειδικό μακροχρόνιο ειδικό στοίχημα με ενισχυμένη απόδοση.

Η σημερινή προσφορά είναι για μία από τις δύο πρωτάρες της διοργάνωσης, τη Βόρεια Μακεδονία. Μαζί με την Φινλανδία είναι οι 2 ομάδες που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στα τελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ενισχυμένη απόδοση στο ειδικό στοίχημα για τη Βόρεια Μακεδονία, να είναι η ομάδα που θα σκοράρει τα λιγότερα γκολ στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή