Στον παλμό του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας ο ΟΠΑΠ – Πολλές δράσεις και εκπλήξεις για τους 15.000 δρομείς

Print Friendly, PDF & Email

Μαζική συμμετοχή, δρομείς από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, αλλά και από το εξωτερικό, πλήθος θεατών και μοναδικές εμπειρίες είχε ο εφετινός Ημιμαραθώνιος της Αθήνας. 15.000 δρομείς από νωρίς το πρωί βρέθηκαν στα σημεία εκκίνησης, πανέτοιμοι παρά το τσουχτερό κρύο και το χιονόνερο, για τα δύο αγωνίσματα των 21 και 5 χιλιομέτρων στην καρδιά της πρωτεύουσας. Ο ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, για μια ακόμη φορά , όπως μόνο αυτός γνωρίζει, παρείχε μοναδικές εμπειρίες.

O αγώνας δρόμου 5χλμ ΟΠΑΠ

Το σύνθημα για να ξεκινήσει η πρώτη μεγάλη δρομική διοργάνωση της χρονιάς δόθηκε στις 8:30, με την εκκίνηση της ημιμαραθώνιας διαδρομής των 21 χλμ. στην οποία συμμετείχαν 6.000 δρομείς. Η δράση κορυφώθηκε στις 11:45, όταν ακόμη 9.000 δρομείς βρέθηκαν στη γραμμή εκκίνησης του αγώνα δρόμου των 5 χλμ., χορηγός του οποίου ήταν ο ΟΠΑΠ.

O αγώνας δρόμου 5χλμ ΟΠΑΠ

Πριν από την έναρξη των αγώνων, η ΟΠΑΠ Running Team και άλλοι δρομείς, έκαναν την απαραίτητη προθέρμανση στην πλατεία Παλαιάς Βουλής, υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων γυμναστών. Κατά μήκος της διαδρομής η ομάδα τυμπανιστών έδινε στους δρομείς ρυθμό και στην τελική ευθεία πριν τον τερματισμό, στη διασταύρωση των οδών Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου, οι ήχοι από το δυνατό dj set τους έδινε περαιτέρω ώθηση. Επίσης, σε γιγάντιες οθόνες στο ίδιο σημείο μετέφεραν ζωντανά την εικόνα των αγώνων, με τους συμμετέχοντες να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

1,2,9: O αγώνας δρόμου 5χλμ OΠΑΠ

Τη μεγάλη «διαφορά» σε αυτή την ιδιαίτερα ψυχρή ημέρα, έκανε το pasta party που πραγματοποίησε ο ΟΠΑΠ στο κατάστημα του δικτύου του στην οδό Σίνα, καθώς ήταν η πλέον κατάλληλη επιλογή για όσους αμέσως μετά τον αγώνα ήθελαν να ανακτήσουν τη χαμένη τους ενέργεια.

DJ set
Προθέρμανση της ΟΠΑΠ Running Team
Ο Θανάσης Μπασδέκης, υπεύθυνος χορηγιών του ΟΠΑΠ, η Ξένια Αργιτάκη, αναπληρωματικό μέλος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ, Σοφία Σακοράφα, πρόεδρος ΣΕΓΑΣ, ο Χρήστος Ραχιώτης, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αθλητικής Οδοντιατρικής βραβεύουν την μεγάλη νικήτρια του αγώνα δρόμου 5χλμ ΟΠΑΠ, Μαρία Κάσσου, τη δεύτερη νικήτρια, Ντενίσα Μπάλλα και την τρίτη, Ανδρικοπούλου Ζωή
Ο Θανάσης Μπασδέκης, υπεύθυνος χορηγιών του ΟΠΑΠ και ο Μανώλης Σταυρουλάκης, Public and Media Relations Director
Η ομάδα τυμπανιστών του ΟΠΑΠ δίνει τον ρυθμό
Η ομάδα τυμπανιστών του ΟΠΑΠ δίνει τον ρυθμό

Οι ΟΠΑΠ Champions Κορίνα Πολίτη, Σπυριδούλα Καρύδη, Κατερίνα Διβάρη
Καμίλ Ζίγκλερ, Εκτελεστικός Πρόεδρος ΟΠΑΠ, Σπύρος Δρακόπουλος, Β’ Γενικός Γραμματέας ΠΟΕΠΠΠ, Μανώλης Σταυρουλάκης, Public and Media Relations Director, OΠΑΠ Champions με την ΟΠΑΠ Running Team

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή