Super 3: ”Κύριε Γραμμένε είσαι υπεύθυνος και ηθικός αυτουργός για ότι συμβεί στο Χαριλάου”

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση εξέδωσαν ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Άρη Super 3 στην οποία επιτίθενται στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο, με αφορμή την απόφαση της ΕΠΟ να διεξαχθούν χωρίς φιλάθλους οι αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας

Aναλυτικά η ανακοίνωση του Super 3:

Κύριε Γραμμένε το παράδοξο στην όλη ιστορία είναι ότι όσο χαμηλό προφίλ διαθέτετε σαν άνθρωπος και σαν χαρακτήρας άλλες τόσες αφορμές έχετε δώσει στον κόσμο του ΑΡΗ να ασχοληθεί μαζί σας. Επίσης είναι παράδοξο ότι είστε από τη Θεσσαλονίκη και δηλώνετε ΑΡΕΙΑΝΟΣ. Αλλά μπρος στο χρήμα και στη δόξα τι σημασία έχει αυτό που δηλώνεις, αυτό που είσαι και αυτό που έχεις την ανάγκη να πρεσβεύσεις.

Κύριε Γραμμένε η διοργάνωση του θεσμού του κυπέλλου αν γνωρίζουμε καλά είναι υπό την επιτήρηση της ΕΠΟ και γίνεται σύμφωνα με τους κανόνες της. Όταν βγαίνετε στα κανάλια για να διαφημίσετε τον θεσμό που ειδικά εσείς εποπτεύετε και πολύ περισσότερο όταν πλησιάζει στην τελική του μορφή χρησιμοποιείτε ένα κλισέ, σαν «μπαλαδόφατσες» που είστε, ότι ειδικά οι ημιτελικοί είναι 2 αγώνες αλλά στην ουσία οι 2 αγώνες είναι 2 ημίχρονα ενός αγώνα που πρέπει να υπάρχει ισονομία και αυτά τα 2 ημίχρονα να παιχτούν κάτω από τις ίδιες συνθήκες.

Το 1ο ημίχρονο έγινε στο ΟΑΚΑ και καλώς έγινε με ότι συνεπάγεται αυτό σύμφωνα με την παρουσία του κόσμου. Εμείς δεν θα πούμε τι έγινε και αν δεν έγινε όταν είναι ο κόσμος εκεί θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα του. Υπάρχει ένα 2ο ημίχρονο που είναι σε εκκρεμότητα κύριε Γραμμένε. Τώρα θα μας πείτε με το χαμηλό προφίλ σας ότι άλλαξαν οι υγειονομικές ανάγκες «για το καλό του κόσμου». Αλλά είναι εντελώς μάταιο να κρυφτείτε πίσω από αυτό. Αφήστε την αγωνία του κόσμου για την υγεία και τη δουλειά του στην άκρη και μην κρύβεστε παρέα με τα συμφέροντα που εξυπηρετείτε πίσω από αυτές τις έννοιες.

Κύριε Γραμμένε στις 15/6 ανοίξανε και οι οίκοι ανοχής δεν ξέρουμε αν το έχετε πληροφορηθεί. Πάντως είδαμε σε ένα ρεπορτάζ μία γερακάρα με τη μασκούλα του να περιμένει υπομονετικά για να καλύψει την ανάγκη του για μια στιγμή απόλαυσης.

Κύριε Γραμμένε υπεύθυνη για την όλη διαδικασία και για τα πρωτόκολλα της συγκεκριμένης διαδικασίας εκεί μέσα είναι η τσατσά που επιβάλει και επιβλέπει τους κανόνες. Αν εσείς δεν γνωρίζετε τους κανόνες τους υγειονομικούς και τι πρέπει να γίνει για να είναι όλα νορμάλ καλό θα ήταν να πάτε να ρωτήσετε την τσατσά. Πως επιβάλλει και πως επιβλέπει τους κανόνες. Η τσατσά στον οποιοδήποτε οίκο ανοχής έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία και αντικειμενικότητα από εσάς σε αυτό που υπηρετείτε. Εκτός αν πρέπει να φωνάξουμε την οποιαδήποτε ΚΥΡΙΑ που είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία ενός οίκου ανοχής να ρθει να κάτσει στη θέση σας. Εκεί μέσα ακόμα και οι κανόνες του νταβατζή που έχει μέσα στο κεφάλι της είναι ίδιοι.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε σαν μια συνέχεια των όσων έχουν προηγηθεί, τη στάση της ΕΠΟ απέναντι στον ΑΡΗ, θέμα παλιών ιστοριών και ban που αντιμετωπίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα έρχεται και αυτό σαν κερασάκι στην τούρτα να ασχοληθείτε και με την παρουσία του κόσμου του και με το λαό του ΑΡΗ.

Ισοτιμία στα 2 παιχνίδια δεν θα υπήρχε λόγω των συνθηκών εσείς δεν μπορείτε να διαχειριστείτε ούτε και το 20% της χωρητικότητας του γηπέδου. Ούτε μία κουρασμένη και ταλαιπωρημένη ομάδα που εμποδίσατε να ενισχυθεί με τον τρόπο που διαχειριστήκατε το ban των μεταγραφών από την UEFA. Τόσο πολύ ενοχλεί έστω και με αυτές τις συνθήκες τους προϊσταμένους σας ο ΑΡΗΣ και ο κόσμος του;

Παντού λειτουργούν τα πάντα με τους όποιους κανόνες είτε τηρούνται είτε όχι. Παντού χωροταξικά υπάρχουν υγειονομικοί κανόνες ανά τόσα τετραγωνικά ανά τόσα άτομα. Οι κερκίδες του Χαριλάου δεν ανήκουν σε αυτούς τους κανόνες; Κρύβεστε ακόμα και σήμερα για να εξυπηρετήσετε τι; Στα play off υπάρχει πιθανότητα να ισχύσουν αλλά στο κύπελλο φοβάστε εσείς ειδικά να τους εφαρμόσετε;

Είναι ότι πιο γελοίο και πιο αστείο μπορεί να διαχειριστεί το μυαλό μας. Για μας η όποια τσατσά έχει μεγαλύτερη αξιοπρέπεια από εσάς. Μην παίζετε άλλο με την υπομονή του λαού του ΑΡΗ. Έχετε μηδενιστεί στη συνείδηση όλων των ΑΡΕΙΑΝΩΝ. Άφησε το μεροκάματο ακόμα και στο παρά 5.

Για ότι συμβεί στο ΧΑΡΙΛΑΟΥ υπεύθυνος και ηθικός αυτουργός είσαι εσύ. Αν μπούνε κανόνες ισοτιμίας και ισονομίας υπεύθυνοι είμαστε εμείς σαν λαός να απολογηθούμε οπουδήποτε και στην ίδια την κοινωνία. Αλλά ξέρουμε. Γνωστό το τροπάριο.
Οπαδός = εγκληματίας, δολοφόνος, ναρκομανής… Δεν έχει καμία αξία ο λόγος μας.

Απαιτούμε από την πολιτεία τα υγειονομικά πρωτόκολλα να υπάρχουν την άλλη Τετάρτη στο ΧΑΡΙΛΑΟΥ και να πάει ο κόσμος να τραγουδήσει για την ομάδα που αγαπάει και να την συμπαρασταθεί. Αλλά μάλλον κύριε Γραμμένε εσείς εξυπηρετείτε τρόπους σκέψης του διπλανού μαχαλά. Εκεί που ισχύει το με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω.

Καλούμε όλον τον κόσμο την άλλη Τετάρτη στο Χαριλάου να φωνάξει και να τραγουδήσει για την ομάδα που αγαπάει δίνοντας τον αγώνα της. Είτε με οπτική επαφή, είτε έξω στους δρόμους. Κύριε Γραμμένε έχεις καταντήσει ο πιο υποχθόνιος πολέμιος του ΑΡΗ και θα παραμείνεις έτσι στη συνείδησή μας για πάντα.

Καλύτερα φέρτε την κυρά Φωτεινή από τον οίκο ανοχής στον Βαρδάρη. Περισσότερο θα σεβαστούμε και τον λόγο και τις πράξεις της. Αυτό είναι το σύγχρονο ελληνικό ποδόσφαιρο έτσι όπως το έχετε καταντήσει. Και ειλικρινά να έρθει η ώρα και η στιγμή που να μην έχουμε καμία σχέση με αυτό ούτε με αυτούς που το διοικούν. Το ποδόσφαιρο δεν φτιάχτηκε για τους παράγοντες και για τα συμφέροντα που εξυπηρετούν ούτε για τα κανάλια. Καλύτερα σε μία αλάνα με μία μπύρα στο χέρι να υποστηρίζουμε και να φωνάζουμε για 11 τρελούς που τρέχουνε πίσω από ένα τόπι, φοράνε την κιτρινόμαυρη με τον θεό στο στήθος και όταν τελειώσει το παιχνίδι θα ρθουν να κάτσουν ανάμεσά μας.

Αυτά από την πάρτη μας κύριε Γραμμένο.

Όλοι την Τετάρτη στο ΧΑΡΙΛΑΟΥ και για ότι συμβεί υπεύθυνος και ηθικός αυτουργός είσαι εσύ.

Περιμένουμε από τα ΧΑΝΟΥΜΙΑ να συμφωνήσουν στην ισοτιμία του 20% να πάρουν θέση και να μην γίνουν σαν τις άλλες τις γυριστρούλες που έχουμε δίπλα μας.

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER3

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή