Συνωστισμός στην Πάτρα: Πάρτι στις σκάλες Αγίου Νικολάου παρά το lockdown

Print Friendly, PDF & Email

Το υπαίθριο καρναβαλικό πάρτι δεκάδων νεαρών συνεχίστηκε μέχρι τα μεσάνυχτα
Έντονο προβληματισμό προκαλούν οι εικόνες συνωστισμού από την Πάτρα αυτή τη φορά το βράδυ της Κυριακής της Αποκριάς παρά το lockdown που βρίσκεται σε ισχύ για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού. Η Πάτρα φαίνεται να «ζήλεψε» την Ξάνθη στο ξεφάντωμα κι έτσι εκατοντάδες νεαροί έστησαν υπαίθριο πάρτι στις σκάλες Αγίου Νικολάου δημιουργώντας μεγάλο συνωστισμό στο φως στο τέλος της καρναβαλικής μέρας που έμοιαζε να κυλάει χωρίς απρόοπτα.

Πρόκειται για εικόνες που, όπως αναφέρει το flamis.gr, παραπέμπουν σε ημέρες καρναβαλιού προ καραντίνας, με νέους δίχως μάσκα με ένα ποτό στο χέρι να περιφέρονται διασκεδάζοντας και παίζοντας με καπνογόνα και πυροτεχνήματα.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, το υπαίθριο καρναβαλικό πάρτι δεκάδων νεαρών στο Κάστρο της Πάτρας συνεχίστηκε μέχρι τα μεσάνυχτα. Οι συμμετέχοντες μάλιστα ανέβαζαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαρκώς φωτογραφίες και βίντεο με βεγγαλικά και αυτοσχέδιες μουσικές που έδιναν τον ρυθμό. Οι εικόνες ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών από καταστηματάρχες της Πάτρας, αφού παραμένουν κλειστοί λόγω υγειονομικών κανόνων.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή