Τελικός Κυπέλλου: Η ρήτρα της Cosmote και η… ΔΕΑΒ “φρέναραν” την ΕΠΟ!

Η είσοδος των γραφείων της ΕΠΟ
Print Friendly, PDF & Email

Παροτι η ΕΠΟ δεν ξεφεύγει από την προκήρυξη σύμφωνα με την οποία είχε αποφασίσει ο τελικός Κυπέλλου, Παναθηναϊκός – Άρης, να γίνει στο Πανθεσσαλικό, είτε με φιλάθλους είτε χωρίς, αποφάσισε δίνιντας μια δεύτερη ευκαιρία, να ζητήσει από τις φιναλίστ να απαντήσουν μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα αν δέχονται να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας σε άλλο γήπεδο πλην του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Η ΕΠΟ οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση επειδή στη σύμβαση με την Cosmote που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα υπάρχει ρήτρα 100.000 ευρώ αν η ΕΠΟ έναν μήνα πριν την διεξαγωγή του τελικού δεν έχει ορίσει την έδρα διεξαγωγής του. Ο τελικός έχει προσδιοριστεί να γίνει στις 18 Μαϊου, άρα η ΕΠΟ πρέπει μέχρι τις 17 Απριλίου να έχει πάρει οριστική απόφαση την οποία να κοινοποιήσει στο συνδρομητικό κανάλι.

Στην ΕΠΟ πάτησαν φρένο ως προς την οικονομική αρωγή του Μπέου (φέρεται να ζήτησε 70.000) για να βάλει κάμερες στο Πανθεσσαλικό επειδή υπάρχει η σκέψη ότι μπορεί τα έργα να γίνουν αλλά η αστυνομική διεύθυνση ή η ΔΕΑΒ για λόγους δημόσιας τάξης να εισηγηθούν να γίνει ο τελικός χωρίς φιλάθλους, αλλά και επειδή οι ποινές που επιβάλει η ΔΕΑΒ στις ΠΑΕ ειναι αυστηρές.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή