Το e-mail που εκθέτει Φιλιππούση και Μπάρτζη για την υπόθεση της Επισκοπής

Print Friendly, PDF & Email

Όταν στην τελευταία συνεδρίαση της ΕΕ/ΕΠΟ, το μέλος της, Μ. Γκαγκάτσης, ρώτησε τον εκτελεστικό διευθυντή Ι. Φιλιππούση και το διευθυντή της νομικής υπηρεσίας, Ν. Μπάρτζη, αν είχαν λάβει γνώση ότι η καταληκτική ημερομηνία για να τακτοποιήσει η Επισκοπή τις οφειλές προς την ΕΠΟ είχε παρέλθει και, επομένως, θα έπρεπε η ΕΠΟ να προβεί στις δέουσες ενέργειες, ήτοι στην ανάκληρη των δελτίων ποδοσφαιριστών, κάτι που έπραξε με χαρακτηριστική καθυστέρηση στις αρχές Ιανουαρίου, απάντησαν αρνητικά.

Τότε ο Γκαγκάτσης αποκάλυψε ότι αμφότεροι (Φιλιππούση και Μπάρτζης) είχαν ενημερωθεί, δεν έπραξαν τα δέοντα και επομένως η υπόθεση θα πρέπει να διαβιβαστεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για τη διακρίβωση και απόδοση των ευθυνών, αφού “προκλήθηκε αλλοίωση στο πρωτάθλημα της Super League 2”.

To SoccerPlus φέρνει στη δημοσιότητα το e-mail που έστειλε στις 5/12/2022 η οικονομική διεύθυνση της ΕΠΟ στους Φιλιππούση, Μπάρτζη και σε άλλους αποδέκτες τους οποίους, όταν αποκαλύφθηκε η ύπαρξή του (του e-mail) έσπευσε να κατονομάσει ο… Φιλιππούσης, στο πλαίσιο της “χρηστής διοίκησης” που (νομίζει ότι) ασκεί:

Ακολουθούν οι σχετικοί διάλογοι στην τελευταία συνεδρίαση της ΕΕ/ΕΠΟ:

Γκαγκάτσης: «Έχουμε αλλοίωση πρωταθλήματος στην SL2, η υπόθεση πρέπει να πάει στη Δεοντολογίας. Στο τέλος Οκτωβρίου έπρεπε να υπάρξει βεβαίωση μη οφειλής από το λογιστήριο. Ρωτάω τον Φιλιππούση, και τον Μπάρτζη αν γνώριζαν το θέμα

Φιλιππουσης, Μπάρτζης: Δεν το ξέραμε.

Γκαγκάτσης: Είστε προϊστάμενος και υπεύθυνος διοικητικών υπηρεσιών, δεν είστε a la cart. Αφού λέτε ότι δεν ξέρατε έχω ένα ραβασάκι για εσάς. Θυμάστε κύριε πρόεδρε την ταινία «Η κόρη μου η Σοσιαλίστρια». Υπάρχει ένα mail από το οποίο αποδεικνύεται ότι οι δύο γνώριζαν και λένε ψέματα. Η θα αποφασίσει η ΕΕ να το παραπέμψει στη Δεοντολογίας ή θα το πάω εγώ.

Φιλιππουσης: Αυτά είναι επικοινωνιακά κόλπα, δεν είμαι υπεύθυνος ούτε για να εκδίδω ούτε για να ανακαλώ. Έπεσαν οι μάσκες. Δεν μας είπατε ότι το mail αυτό κοινοποιήθηκε στον Διακοφώτη, στον Γεωργιόπουλος και στον Κορκόδειλο. Θα τους πάτε και αυτούς στη Δεοντολογίας; Δεν φταίνε αυτοί και φταίω εγώ και ο Μπάρτζης;

Γκαγκάτσης: Οι μάσκες θα μείνουν εκεί που είναι τώρα και θα πάει το θέμα στη Δεοντολογίας. Έμαθα μάλιστα ότι πήγατε στο Ρέθυμνο και λέγατε ότι εσείς το καλύψατε κι εγώ το ανακίνησα.  μπορεί να μη φταίτε εσείς αλλά κάποιος φταίει.

Διαβάστε ακόμα:

O Γκαγκάτσης στέλνει τον Φιλιππούση στην Επιτροπή Δεοντολογίας για δύο υποθέσεις!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή