«Δεν υπάρχει κανένα offside στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, καλύπτεται ο Σάκχοφ»

Print Friendly, PDF & Email

Υπέρ των υποδείξεων του βοηθού Πετρόπουλου στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΑΕΛ (3-0) τάχθηκε ο κριτής του Master REF, Ηρακλής Τσίκινης, τονίζοντας ότι στο πρώτο γκολ των γηπεδούχων ο Σάκχοφ καλύπτεται.

Αναλυτικά:

Αγώνας: ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 3-0, Διαιτητής: Διαμαντόπουλος, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Ο Διαμαντόπουλος είναι ένας εξελίξιμος διαιτητής της Super League, ο οποίος τελείωσε το ματς της Τούμπας χωρίς προβλήματα και από την πλευρά των δύο ομάδων.

Στις πάρα πολύ δύσκολες φάσεις που είχε από την πλευρά του ο α’ βοηθός Πετρόπουλος ενήργησε σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA, όπως είναι υποχρεωμένος, αφήνοντας το πλεονέκτημα στον επιτιθέμενο.

Συγκεκριμένα, στο 10’ ο Πετρόπουλος υπέδειξε σε θέση offside τον Πρίγιοβιτς. Είναι μία δύσκολη φάση, στην οποία πάω με τον βοηθό, καθώς είναι στην ίδια ευθεία με τους παίκτη του ΠΑΟΚ και τον αμυντικό της ΑΕΛ.

Στο γκολ του ΠΑΟΚ δύο λεπτά αργότερα, ο Πρίγιοβιτς, ο αμυντικός της ΑΕΛ και ο Σάκχοφ είναι στην ίδια ευθεία, με τον Πετρόπουλο να έχει την ευθεία και τους δύο πρώτους να κρύβουν τον σκόρερ, κάτι που σημαίνει ότι καλυπτόταν.

Στο 38’ είχαμε επίσης μία πολύ δύσκολη φάση, στην οποία μπορεί στο replay να φαίνεται ότι ο Πρίγιοβιτς καλύπτεται, όμως θα πάω και πάλι με τον βοηθό, ο οποίος βρίσκεται σε σωστή θέση.

Χωρίς προβλήματα κύλησε ο αγώνας και για τον έτερο βοηθό».

Βαθμολογία: 8,30 (Καλός, αναμενόμενο επίπεδο απόδοσης)

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή