Η λίστα και το χρέος

Print Friendly, PDF & Email

Θύματα του κυκεώνα του δίπολου ΕΠΟ – Super League εξακολουθούν να είναι οι διαιτητές της κατηγορίας, που ακόμα περιμένουν την εξόφλησή τους για τις διαιτησίες του προηγούμενου πρωταθλήματος.

Η κατάσταση έχει ως εξής: Η ομοσπονδία έχει παρακρατήσει ποσό περί τις 400.000 ευρώ που εστάλη από την UEFA προς τις ΠΑΕ της Super League στο πλαίσιο του προγράμματος “solidarity”.

Tα χρήματα βρίσκονται στο ταμείο της ΕΠΟ αλλά ακόμα δεν έχουν εκταμιευθεί προς τους διαιτητές. Η FIFA επιθυμεί την άμεση εκταμίευσή τους, όμως η ΕΠΟ επικαλείται οφειλή του συνεταιρισμού προς την ομοσπονδία ύψους περίπου 700.000 και θέλει πρώτα να διασφαλίσει ότι θα εισπράξει τα χρήματα που της οφείλονται και εν συνεχεία να προχωρήσει στην εκταμίευση του δεσμευμένου ποσού προς τους διαιτητές.

Είναι, όμως, σε θέση η οικονομικά «στεγνή» Super League να παράσχει εγγυήσεις;
H απάντηση λίαν συντόμως.

Η δε λίστα που εστάλη από το Μαρούσι στο Γουδή με τα ονόματα των διαιτητών και τα ποσά που έχουν λαμβάνειν επεστράφη ως ακατανόητη. Μύλος…

ΥΓ.1 Άφησε αρκετά βάρη η προηγούμενη διοίκηση στην επόμενη. Και όχι μόνο αυτά που είναι μέχρι στιγμής ορατά, αλλά και κάποια που ακόμα δεν είναι και αφορούν συμβάσεις και πρόσωπα…

ΥΓ.2 Ο Ζουρλομανδύας ετοιμάζεται να φορέσει την πανοπλία του, να καβαλήσει το γαϊδούρι και να έρθει με την κουστωδία του στο πάρκο για να το “κατακτήσει”.
Όμως, όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα. Η παροιμία το λέει…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή