Οι στόχοι

Print Friendly, PDF & Email

To όνομα της «Ιφιγένειας» είδε το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας μούδιασμα παρά ενθουσιασμό και επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες περί επιλογής «ανάγκης» με αυστηρά κομματικά χαρακτηριστικά.

Η πίεση από το Μοσχάτο θα ασκηθεί κυρίως προς τους υποψήφιους πολιτευτές που είναι με οποιονδήποτε τρόπο εμπλεκόμενοι στο «προεκλογικό παιχνίδι».

Αυτοί θα αποτελέσουν τους στόχους της προσπάθειας δημιουργίας ρήγματος στο πλειοψηφικό μέτωπο, που έχει δημιουργηθεί και το οποίο, από τη στιγμή που τα «δύο κεφάλια» κοιτούν προς την ίδια κατεύθυνση, είναι αυτήν τη στιγμή αδύνατο να ηττηθεί.

Όσον αφορά στην «Ιφιγένεια», ναι μεν βγήκε δειλά και όπως φαίνεται απροετοίμαστα προς άγρα ψήφων, όμως, ίσως η συγκεκριμένη επιλογή να μην είναι η τελική επιλογή…

ΥΓ. Οι «τέσσερις μεγάλοι» δεν κινούνται ακριβώς προς την ίδια κατεύθυνση στο ΤV serial του καλοκαιριού. Ο ένας βλέπει ότι δεν υπάρχει μέλλον και σκέπτεται την «επόμενη μέρα» με άλλον παρτενέρ, ο άλλος επιθυμεί διαπραγμάτευση βάζοντας, όμως, «κόκκινες γραμμές», ο τρίτος έχει καλές σχέσεις και δεν επιθυμεί τη ρήξη, ενώ ο τέταρτος είναι έξω απ’ το παιχνίδι αλλά θέλει να ξαναμπεί…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή