Ούτε στο VAR δεν είδαν το πέναλτι που θα μπορούσε να δοθεί στο Βόλο

Print Friendly, PDF & Email

Ο Αλέξανδρος Τσαμούρης είχε σε γενικές γραμμές μία καλή διαιτησία στο ματς Λαμία – Βόλος 1-0 ωστόσο υπέπεσε και σε ένα σοβαρό λάθος στη φάση του πέναλτι για την οποία διαμαρτυρήθηκε με ανακοίνωσή της η θεσσαλική ΠΑΕ. Σύμφωνα με τον κριτή του Master Ref, Ναούμ Μιντιούρη, κακώς δεν υποδείχθηκε πέναλτι, παρόλα αυτά ο Πειραιώτης ρέφερι έχει ελαφρυντικά διότι η φάση ήταν πολύ δύσκολη.

Η φάση εξετάστηκε από το VAR, ο Τσαμούρης αποφάσισε να κάνει on field review ωστόσο δεν άλλαξε την αρχική του απόφαση, δηλαδή να μην δείξει πέναλτι.

Αγώνας: Λαμία-Βόλος 1-0, Διαιτητής: Τσαμούρης, Διαιτητής VAR: Σιδηρόπουλος, Κριτής: Ναούμ Μιντιούρης.
«Στο 6’ σε ένα φάουλ του Βάντερσον από τα αριστερά η μπάλα κατευθύνθηκε στην περιοχή του Βόλου. Οι παίκτες της Λαμίας διαμαρτυρήθηκαν για χέρι και πέναλτι. Η φάση εξετάστηκε και από το VAR. Σωστά ο Τσαμούρης εξ αρχής συνέχισε τη φάση.

Στο 20’ υπήρξαν νέες διαμαρτυρίες της γηπεδούχου ομάδας για χέρι μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Ο παίκτης του Βόλου έχει κολλημένο το χέρι δεν μεγαλώνει την επιφάνεια του σώματός του, η μπάλα χτυπάει στον ώμο, σωστά ο διαιτητής έδειξε παίζεται και δεν υπέδειξε πέναλτι.

Στο 30’ η φάση είναι πολύ δύσκολο τόσο για τον διαιτητή όσο και για το VAR. Μετά από πολλές φορές που είδαμε τη φάση, φαίνεται ότι ο αμυντικός της Λαμίας, Σκόνδρας, κρατάει από τη φανέλα τον Γέντρισεκ και τον ρίχνει στο έδαφος, συνεπώς υπάρχει παράβαση πέναλτι. Οφείλουμε όμως να σημειώσουμε πως η εικόνα ακόμη και στο VAR ήταν δύσκολη, διότι υπάρχει μπροστά παίκτης της Λαμίας και με τη σειρά του ο παίκτης του Βόλου που πέφτει κρύβει το πονηρό τράβηγμα του Σκόνδρα.

Εκτός από αυτήν τη φάση η διαιτησία πήγε καλά».
Βαθμολογία: 8,20.

Μπορείτε να δείτε την επίμαχη φάση εδώ μετά το 36:40.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή