Ο Μικ Τζάγκερ χορεύει ξέφρενα έναν μήνα μετά από επέμβαση καρδιάς (vid)!

BERLIN, GERMANY - JUNE 22: Singer Mick Jagger of the British band The Rolling Stones performs live on stage during a concert at the Olympiastadion on June 22, 2018 in Berlin, Germany. (Photo by Frank Hoensch/Redferns)
Print Friendly, PDF & Email

Έξι εβδομάδες μετά την επέμβαση καρδιάς, ο Μικ Τζάγκερ αποφάσισε να διαβεβαιώσει τους θαυμαστές του πως είναι απολύτως καλά, δημοσιεύοντας ένα βίντεο που χορεύει ξέφρενα.

Ο 75χρονος τραγουδιστής των Rolling Stones, που υποβλήθηκε τον Απρίλιο σε επέμβαση αντικατάστασης βαλβίδας στην καρδιά, δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο με μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές χορευτικές κινήσεις του, που τον έκαναν διάσημο.

Λιγότερο από μια εβδομάδα μετά την επέμβαση, ο Μικ Τζάγκερ είχε ευχαριστήσει τους θαυμαστές του για την υποστήριξη. «Νιώθω πολύ καλύτερα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας και το προσωπικό του νοσοκομείου για την απίστευτη δουλειά», είχε γράψει τότε σε μήνυμά του στο Twitter. Λόγω της επέμβασης, οι Rolling Stones ανέβαλαν την περιοδεία που είχαν προγραμματίσει τότε και εικάζεται πως θα ξεκινήσει τελικά τον Ιούλιο.

Πηγή: www.lifo.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή