Τούβλο και πέτρες πέταξαν οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα στους παίκτες της Μπουντούτσνοστ (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Αδιανόητα πράγματα συνέβησαν στη «Χάλα Πϊονίρ» του Βελιγραδίου πριν την έναρξη του πέμπτου τελικού της Ανδριατικής Λίκγας μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και της Μπουντούτσνοστ.

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα άρχισαν να εκτοξεύουν αντικείμενα στους παίκτες της Μπουντούτσνοστ κατά την είσοδό τους στο παρκέ για την καθιερωμένη προθέρμανση. Μάλιστα ορισμένοι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» σουλάτσαραν στον αγωνιστικό χώρο, κλώτσησαν μπάλες και παρεμπόδισαν την προθέρμανση. Μάλιστα ένας καμεράν επιτέθηκε στον γκαρντ της φιλοξενούμενης ομάδας, Νόρις Κόουλ, με τον Αμερικανό να αντιδράει.

Τελικά, η Μπουντούτσνοστ αποχώρησε στα αποδυτήρια και το ματς ξεκίνησε με μία ώρα καθυστερήσει από τις 20:00 που αρχικά ήταν προγραμματισμένο.

Στα βίντεο που κυκλοφορούν φαίνεται μέχρι και τούβλο να εκτοξεύεται από τις κερκίδες, ενώ οι άνθρωποι της Μπουντούτσνοστ κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν και πέτρες.

Η σειρά είναι στο 2-2 και όποια ομάδα κερδίσει απόψε, εκτός από το πρωτάθλημα στην Ανδριατική Λίγκα θα εξασφαλίσει και ένα εισιτήριο για την Ευρωλίγκα της ερχόμενης σεζόν.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή