Έγκλημα στη Ρόδο: Τη δολοφόνησαν διότι αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί τους

Print Friendly, PDF & Email

Τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών, ομολόγησαν δύο νεαροί άνδρες που κρατούνται ως ύποπτοι στο Λιμεναρχείο του νησιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άνδρες ζήτησαν από την φοιτήτρια να συνευρεθεί ερωτικά στο σπίτι του ενός εκ των δύο και η 21χρονη δεν δέχτηκε. Εκεί είναι και το «κλειδί» της υπόθεσης, καθώς η άρνηση της προκάλεσε την βίαιη αντίδραση τους.

Στην προσπάθεια της να ξεφύγει, την χτύπησαν με αμβλύ σιδερένιο αντικείμενο, με τους δύο νεαρούς να τρομάζουν μπροστά στη θέα της αναίσθητης κοπέλας. Έτσι πήραν το σώμα της, νομίζοντας ότι η 21χρονη φοιτήτρια έχει πεθάνει, το έβαλαν στο αυτοκίνητο του ενός εκ των δυο και το πέταξαν στη Λίνδο στο σημείο όπου εντοπίστηκε μετέπειτα από τις Αρχές.

Η μεταφορά της υπάρχει στο βιντεοσκοπημένο υλικό που έχουν στη διάθεση τους οι Αρχές.

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση φαίνεται να έχει και ο πατέρας του ενός εκ των δυο συλληφθέντων, του 19χρονου, ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης του «ύποπτου» λευκού βαν αλλά και εκείνος που εντόπισε τη σορό της άτυχης κοπέλας.

Το επίμαχο λευκό όχημα φαίνεται να έχει αδικαιολόγητη κίνηση στις 5:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της κοπέλας, στην περιοχή της Λίνδου κοντά στην παραλία που οι δράστες πέταξαν την 21χρονη φοιτήτρια.

Σήμερα αναμένεται και η επίσημη ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου, ενώ η σορός της άτυχης φοιτήτριας θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Διδυμότειχο. Ο πατέρας της 21χρονης ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή