Ανακοινώνονται την Τετάρτη οι διαιτητές του ΟΣΦΠ – ΠΑΟΚ, σενάρια για ξένους VAR

Print Friendly, PDF & Email

Tην Τετάρτη 27/11 η ΚΕΔ θ’ ανακοινώσει τους ορισμούς διαιτητών για τη 12η αγωνιστική της Super League 1 στην οποία περιλαμβάνεται και το ντέρμπι κορυφής Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ.

Θεωρείται βέβαιο ότι ο διαιτητής και οι βοηθοί του θα είναι αλλοδαποί (εφημερίδα της Θεσσαλονίκης έχει γράψει για Ιταλούς), ενώ υπάρχουν δημοσιεύματα περί επιθυμίας του προέδρου της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, να οριστούν αλλδαποί VAR και Α VAR.

Συγκεκριμένα η Sportday αναφέρει ότι «κατά την πρακτική του ο Περέιρα θα ορίσει ξένο διαιτητή και ξένους βοηθούς. Αυτό που προσπαθούσε τις προηγούμενες ημέρες ήταν να βρει έναν διαιτητή παγκόσμιας κλάσης, δηλαδή, έναν της κατηγορίας elite των κορυφαίων διαιτητών της Ευρώπης, μέσα στους οποίους βρίσκεται και ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Όμως, ο Περέιρα δεν θέλει μόνο ξένους διαιτητές για το ντέρμπι αλλά και ξένους διαιτητές στο VAR. Θυμίζουμε ότι στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ήταν ξένος διαιτητής και ο Σιδηρόπουλος στο VAR.

Διαιτητής και στο VAR ξένους είχαμε μόνο στον τελικό του Κυπέλλου τον περασμένο Μάιο, τότε που υπήρξε αλλαγή ρόλων μεταξύ βοηθού στο γήπεδο και βοηθού στο VAR χωρίς να ενημερωθούν οι ομάδες.»

Σύμφωνα με τη Sportime «Ο Περέιρα θελει ξένους (σ.σ. στο VAR), ο Μάριν Ελληνες. Φαίνεται ότι θα υπερισχύσει η άποψη του πρώτου.»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή