«Εχω δεχθεί παρενόχληση από πολιτικό, άκουγα σχόλια για τα οπίσθιά μου»

Print Friendly, PDF & Email

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης έχει πέσει η Έλλη Στάη στα πρώτα της δημοσιογραφικά βήματα και μάλιστα από πολιτικό, όπως η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ, που θα προβληθεί αύριο (18/1) από το κανάλι του Alpha.

«Βεβαίως και έχω δεχτεί παρενόχληση. Και έχω δεχτεί από παλαιό πολιτικό, πολύ μεγάλο όνομα. Μου την «έπεσε» κανονικά μέσα στο γραφείο, έτσι. Κι εκεί σηκώθηκα κι έφυγα, η συνέντευξη δεν έγινε ποτέ. Στην ψύχρα, στην απόλυτη ψύχρα! Είχα αναρωτηθεί και είπα ότι για να το κάνει αυτό σημαίνει ότι το κάνει συνέχεια. Θα πρέπει να το έχει κάνει και σε άλλες περιπτώσεις. Δεν το έκανε πρώτη φορά σε μένα» τονίζει μεταξύ άλλων η γνωστή δημοσιογράφος και προσθέτει: «Αν με ρωτήσεις αν τον έβλεπα έκτος και του μιλούσα αυτού του μεγάλου πολιτικού, βεβαίως όταν τον συναντούσα έξω του μιλούσα δεν τίθεται θέμα. Μαζεύτηκε, αλλά τον εκτιμούσα πλέον καθόλου. Ούτε σαν πολιτικό. Είχα μια πλήρη εικόνα. Για μένα δεν υπήρχε ως πολιτικός, γιατί δεν μπορείς να είσαι καλός σε αυτό που κάνεις, όταν έχεις τέτοιες συμπεριφορές».

Η Έλλη Στάη ρωτήθηκε και για την συμπεριφορά των συναδέλφων της στα δημοσιογραφικά γραφεία στα οποία έτυχε να δουλέψει στο πέρασμα των ετών. «Μπαίνω νεαρή και φιλόδοξη στον χώρο της δημοσιογραφίας, εντελώς αθώα. Όταν βγαίνεις από το σπίτι σου, την προσωπική σου ζωή είσαι προστατευμένος. Σε αγαπάνε σε αποδέχονται, είσαι αθώος. Προφανώς και απονήρευτος. Πονηρεύεσαι όμως αμέσως. Το πρώτο πράγμα που μου έμεινε ας πούμε στην πρώτη εφημερίδα που δούλεψα, ήταν ο ήχος όταν πέρναγα, από τα σχόλια των ανδρών. Τότε ήμασταν πολύ λίγες οι νέες γυναίκες στον χώρο- που έκαναν σχόλια για τον σωματότυπό μου. Ήταν προφανές αυτό» τονίζει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Δεν υπάρχει περίπτωση να σου πω τι ακριβώς άκουγα, μια λέξη άκουγα. Άστο τώρα…όμικρον στην καθαρεύουσα. Άκουγα σχόλια για τα οπίσθιά μου!».

Πηγή: politik.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή