Ζήτησε τον Περέιρα στα ντέρμπι η ΑΕΚ, θετικός για το κύπελλο ο Πορτογάλος

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε επίσημη αίτηση στην ΕΠΟ το πρωί της Τρίτης (23/1) με την οποία ζήτησε την παρουσία του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Βίτορ Περέιρα, στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση ζητώντας την παρουσία του επικεφαλής της ΚΕΔ και στα τρία επερχόμενα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μετά τον πόλεμο διαρροών που υπήρξε τη Δευτέρα (22/1) με τη γνωστοποίηση του ορισμού του Σιδηρόπουλου στον αυριανό αγώνα (24/1) Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη.

Κατά πληροφορίες ο Βίτορ Μέλο Περέιρα είναι θετικός στο ενδεχόμενο να παρακολουθήσει από κοντά τις δύο αναμετρήσεις του Κυπέλλου, αυτή της Τετάρτης (24/1) στο φαληρικό γήπεδο και τη ρεβάνς της 7ης Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ. Δεν πρόκειται ωστόσο να παραστεί στον αγώνα του δευτέρου γύρου για το πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη.

Σημειώνεται άλλωστε, ότι στον πρώτο γύρο ήταν ο Ολυμπιακός αυτός που είχε ζητήσει την παρουσία του Περέιρα στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, που έληξε 3-2 υπέρ της ΑΕΚ, όμως τότε ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής δεν είχε ανταποκριθεί στο αίτημα των «ερυθρόλευκων».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή