Μαζεύουν υπογραφές μέσω διαδικτύου για να τιμωρηθεί ο Ράμος!

Print Friendly, PDF & Email

Το μαρκάρισμα του Σέρχιο Ράμος στον Μοχάμεντ Σαλάχ από το οποίο προέκυψε ο τραυματισμός του Αιγύπτιου στον τελικό του Champions League έχει ξεσηκώσει κύμα αντιδράσεων με πολλούς οπαδούς να ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του Ισπανού αμυντικού.

Μάλιστα, η προσπάθεια αυτή έχει επεκταθεί και στο διαδίκτυο, μαζεύοντας υπογραφές κατά του Ράμος μέσα από την ιστοσελίδα Change.org!

“Ο Σέρχιο Ράμος εσκεμμένα κράτησε το χέρι του Μοχάμεντ Σαλάχ κάτω από τη μασχάλη του προκαλώντας του εξάρθρωση ωμοπλάτης. Όχι μόνο έχασε το υπόλοιπο του αγώνα, αλλά χάνει επίσης το Μουντιάλ 2018.

Επιπλέον, υποκρινόταν πως δεχόταν φάουλ από τους παίκτες της Λίβερπουλ, αναγκάζοντας τον διαιτητή να δώσει κίτρινη κάρτα στον Μανέ που δεν έπρεπε να πάρει.

Ο Σέρχιο Ράμος αντιπροσωπεύει ένα πολύ άσχημο παράδειγμα για τις μελλοντικές γενιές ποδοσφαιριστών. Αντί να κερδίζει δίκαια τα παιχνίδια, χρησιμοποιεί κόλπα που έρχονταν ενάντια στο πνεύμα του αθλήματος και στο fair play.

Η UEFA και η FIFA θα πρέπει να λάβουν μέτρα απέναντι στον Ράμος και σε παίκτες όπως αυτός, κάνοντας χρήση του video του αγώνα, ώστε να διατηρήσουν το πνεύμα του αθλήματος”, αναφέρει το κείμενο που συνοδεύει την σχετική αίτηση, η οποία έχει μαζέψει πάνω από 300.000 υπογραφές, με τον στόχο να είναι οι 500.000!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή