Νέες απολύσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο»

Print Friendly, PDF & Email

Μετά τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, σκληραίνει η στάση της Left Media η οποία σήμερα προχώρησε σε τέσσερις νέες απολύσεις από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» που αποτελεί Μέσο του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα κλήθηκαν για τα περαιτέρω στο γραφείο του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, Κ. Νικόλτσιου που αποτελούσαν μέλη της απεργιακής επιτροπής που αποφάσιζε τις κινητοποιήσεις όλο το προηγούμενο διάστημα και αντιτάχθηκε στις απολύσεις των πρώτων εργαζομένων, που δεν δέχθηκαν τη μείωση στους μισθούς τους.

Οι εργαζόμενοι του ρ/σ «Στο Κόκκινο» που κλήθηκαν στα γραφεία και εν συνεχεία τους ανακοινώθηκε η απόλυση είναι οι δημοσιογράφοι, Μελίνα Βελιμέζη, Ειρήνη Προμπονά, Γιάννης Ανδρουλιδάκης και ο τεχνικός, Γ. Μπετσιμέας.

Γενική συνέλευση για την στάση που θα κρατήσουν οι υπόλοιποι
Μετά τις νέες εξελίξεις και τις τέσσερις απολύσεις, οι εργαζόμενοι του σταθμού προχωρούν σε γενική συνέλευση προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους και την αντίδρασή τους.

Να σημειωθεί ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Αυγής, Δημήτρης Στούμπος έχει εκφράσει τις αντιρρήσεις του σχετικά με την παρουσία της ΕΣΗΕΑ και άλλων σωματείων στις συνελεύσεις των εργαζομένων με τη δικαιολογία ότι οι Ενώσεις δεν έχουν πολλά μέλη τους στα Μέσα που ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια στιγμή το σχόλιο του Γιάννη Ανδρουλάκη αμέσως μετά την ανακοίνωση των απολύσεων έχει ως εξής:

Πηγή: politik.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή