“Οι ομάδες δεν φτιάχνονται ούτε με δηλώσεις, ούτε με νεοπλουτίστικες μεθόδους”

Print Friendly, PDF & Email

Το παρών στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, τονίζοντας ότι «οι ομάδες δεν φτιάχνονται ούτε με δηλώσεις, ούτε με νεοπλουτίστικες μεθόδους», ενώ ευχήθηκε στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου η «Ενωση» να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος

«Ηρθαμε για πρώτη φορά εκτός των Σπάτων και των γραφείων μας σε αυτό το καταπληκτικό μαγαζί, το Mutfak στη Γλυφάδα, γιατί το έχει ένας φανατικός ΑΕΚτζης με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη. Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας καλή χρόνια, με υγεία σε σας και στις οικογένειές σας. Να έχουμε καλή συνέχεια στον δεύτερο γύρο και να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας καταφέρνοντας να τους φέρουμε το πρωτάθλημα.

Και να σας πω ένα πράγμα. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχω μάθει κάτι πολύ καλά. Οι ομάδες δεν φτιάχνονται ούτε με δηλώσεις, ούτε με λεφτά, ούτε με νεοπλουτίστικες μεθόδους. Οι ομάδες χτίζονται από τα αποδυτήρια. Και εμείς είμαστε οικογένεια και έχουμε τα καλύτερα αποδυτήρια. Αυτό το ζω, το εισπράττω. Θέλω, λοιπόν, να συνεχίσετε έτσι, έτσι όπως είμαστε: οικογένεια! Και θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς, γιατί αυτό είναι καθαρά δικό του δημιούργημα. Να σας πω για ακόμα μια φορά καλή χρόνια, πάνω απ’ όλα υγεία και θέλω να πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος», ήταν τα λόγια του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή