Ολοκληρώνεται η μεταβίβαση του Epsilon στον Ιβάν Σαββίδη

Print Friendly, PDF & Email

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταβίβαση του καναλιού Epsilon στον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα enimerosi24 στις 10 Οκτωβρίου θα ολοκληρωθεί στα χαρτιά η μεταβίβαση του καναλιού.

Εν συνεχεία θα γίνει γνωστός ο διευθύνων σύμβουλος και τα στελέχη που θα έχουν και την ευθύνη να τρέξουν το κανάλι. Όπως έχει γίνει γνωστό το νέο πρόγραμμα του Epsilon θα στηρίζεται σε τρεις πυλώνες, την ενημέρωση, την ψυχαγωγία ενώ θα υπάρχει και το στοιχείο της θρησκείας και του Πόντου.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος θα έχει όπως φαίνεται σημαντικό ρόλο στο κομμάτι της ενημέρωσης. Ο γνωστός δημοσιογράφος διαθέτει μεγάλη εμπειρία, που αναμένεται να αξιοποιήσει η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη. Από εκεί και πέρα αναζητούνται πρόσωπα με υψηλή κατάρτιση και γνώση του αντικειμένου της τηλεόρασης.

Παράλληλα με το ανθρώπινο δυναμικό πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες και στο τεχνικό κομμάτι. Οι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη που ασχολούνται με το κανάλι βρίσκονται σε στενή συνεργασία με Άγγλους προκειμένου να υπάρξει και τεχνική αναβάθμιση του τηλεοπτικού εξοπλισμού.

Πηγή: dailymedia.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή