Ολυμπιακός: “Το γκολ του Σουντανί ακυρώθηκε λανθασμένα με το VAR”

Print Friendly, PDF & Email

Παράπονα για τη διαιτησία του Φωτιά και του διαιτητή VAR Ευάγγελου έχουν στον Ολυμπιακό μετά το 0-0 στο Βόλο για την 16η αγωνιστική της Super League 1. Ο εκνευρισμός ήταν διάχυτος στις τάξεις των “ερυθρόλευκων” και είναι χαρακτηριστικό πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς δεν έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Nova.

Μάλιστα με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη αποφασίστηκε να μην παραχωρήσει κανείς δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλο.

Ο Ολυμπιακός πήρε θέση για τις επίχαμες φάσεις μέσω του ριπόρτ του αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα του: “Ο Ολυμπιακός σκόραρε -το γκολ λανθασμένα ακυρώθηκε με το VAR- είχε τρία δοκάρια, αλλά ήρθε ισόπαλος (0-0) με τον Βόλο στο τελευταίο του παιχνίδι για το 2019”.

Στον Ολυμπιακό ωστόσο εκτός από το γκολ του Σουντανί που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, διαμαρτύρονται και για μία φάση πέναλτι. Στο ριπόρτ της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ αναφέρεται σχετικά: “Ο Φεράρι κράτησε τον Ελ Αραμπί μέσα στην περιοχή, αλλά και πάλι μετά από χρήση του VAR το πέναλτι δεν δόθηκε…”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή