ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ισοφάριση της ΑΕΚ: «Φάση που ξεκινάει με φάουλ πάνω στον Ντόουγκλας»

Print Friendly, PDF & Email

Παράπονα για το γκολ της ισοφάρισης της ΑΕΚ εξέφρασε μέσω της επίσημης σελίδας της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά την περιγραφή του αγώνα.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχολιάζοντας το γκολ της ισοφάρισης από την ΑΕΚ, ανέφερε ότι: «Η ΑΕΚ πίεσε για την ισοφάριση και τη βρήκε στο 79′ με τον Ντέλετιτς, σε μία φάση που ξεκινάει με φάουλ πάνω στον Ντόουγκλας Αουγκούστο».

Αναλυτικά όλα όσα σημείωσε ο ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του:

Ένας εξαιρετικός ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι επικράτησε κατά κράτος της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά υποχρεώθηκε σε ισοπαλία σε 2-2 για την 5η αγωνιστική της Super League 2019-20.

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, έχασε πέναλτι, μεγάλες ευκαιρίες και εν τέλει υποχρεώθηκε σε ισοπαλία, καθώς η Ένωση στις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησε σκόραρε δις και ουσιαστικά… έκλεψε τον βαθμό.

Ο Αμπέλ Φερέιρα επέλεξε τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τον Ροντρίγκο στη θέση του Μάτος και τον Ελ Καντουρί στη θέση του Πέλκα , που πήρε θέση στα αριστερά για να παίξει ο Μπίσεσβαρ δίπλα στον προωθημένο Σφιντέρσκι , που ξεκίνησε αντί του Άκπομ.

Το πλάνο του Πορτογάλου προπονητή δούλεψε άψογα και για 30 λεπτά υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, σκόραρε με τον Σφιντέρσκι μετά από ασίστ του Λημνιού , είδε τον Μπίσεσβαρ να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι από το σημείο του πέναλτι, μετά από χέρι του Μπακάκη, ενώ έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τους Μπίσεσβαρ , Σφιντέρσκι και Ντόουγκλας.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους η ΑΕΚ ισορρόπησε, αλλά χωρίς να καταφέρει να απειλήσει και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το 0-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 54′ βρήκε γκολ από στημένη φάση του Λιβάγια και γκολ του Τσιγκρίνσκι.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση και με τους Μπίσεσβαρ , Λημνιό και Σφιντέρσκι να συνεργάζονται άψογα στο 58′ πήραν και πάλι το προβάδισμα με γκολ του Πολωνού.

Η Ένωση σκόραρε στο 64′, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για ορθά για οφσάιντ μετά από χρήση του VAR. Η ΑΕΚ πίεσε για την ισοφάριση και τη βρήκε στο 79′ με τον Ντέλετιτς, σε μία φάση που ξεκινάει με φάουλ πάνω στον Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Στο τελευταίο 10λεπτο ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμό και έχασε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες, δύο με τον Άκπομ και μία με τον Κρέσπο , αλλά ο Μπάρκας εξουδετέρωσε ότι πήγε στην εστία για να κρατήσει όρθια την ομάδα του.

Μεγάλη στιγμή της αναμέτρησης, η είσοδος του Μαουρίσιο στον αγώνα στο 88′ στη θέση του Μπίσεσβαρ . Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από έξι μήνες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Παουλίνιο (46′ Γιακουμάκης), Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος, Λόπες, Μάνταλος (85′ Κλωναρίδης), Αλμπάνης (46′ Ντέλετιτς), Λιβάια.

ΠΑΟΚ ( Αμπέλ Φερέιρα ): Ζίβκοβιτς , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Κρέσπο , Γιαννούλης , Αουγκούστο , Μίσιτς , Λημνιός (77′ Ζαμπά ), Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ (88′ Μαουρίσιο ), Σφιντέρσκι (64′ Άκπομ ).

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή