Πανόπουλος: Δεν βλέπω να υπάρχει επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Print Friendly, PDF & Email

Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρ. Πανόπουλος, χαρακτήρισε το ΔΣ και τη ΓΣ της Super League «μπάχαλο» προσθέτοντας: «Συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Υπήρξε αναβολή για την προκήρυξη. Αν υπάρχει μία στις εκατό η πιθανότητα να συμφωνήσουν έχουν μια τελευταία ευκαιρία την Παρασκευή.

Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε στο τέλος μιας απόφασης για το αν υπάρχει ποδόσφαιρο και τι ποδόσφαιρο θα υπάρχει για ένα χρόνο. Θα πρέπει να σκεφτούμε τι γίνεται για την επόμενη μέρα. Με τα σημερινά δεδομένα και όπως είμαστε σήμερα δεν βλέπω να υπάρχει επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όσον αφορά στη μείωση των ομάδων, η Ξάνθη είχε συμφωνήσει.

Παράλληλα είχαμε συμφωνήσει αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και ανακατανομή των εσόδων. Αυτό πάγωσε και δεν έγινε τίποτα. Τώρα ερχόμαστε να πούμε μείωση ομάδων και μείωση των εσόδων. Σε αυτό έχουν ευθύνη οι «μεγάλοι» κατά την εκτίμησή μου. Υπήρξε διαφωνία και για τα πλέι οφ.

Αγοράσαμε χρόνο για να υπάρξει κάτι ώστε να έχουμε και οι 16 ΠΑΕ την ίδια άποψη. Την Παρασκευή είναι η τελευταία μέρα. Το plan b για την Ξάνθη είναι να κάνουμε το ποδόσφαιρο ημιεπαγγελματικό ή ερασιτεχνικό και εφόσον δεν μπορούμε να έχουν μεγάλα τηλεοπτικά συμβόλαια να παίζουμε με οκτώ έλληνες στην εντεκάδα, ώστε μα μειωθούν τα έξοδα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή