Στη Λαμία η 3η περιφερειακή συνάντηση ΚΕΔ/ΕΠΟ με ΕΔ/ΕΠΣ

Print Friendly, PDF & Email

Στη Λαμία πραγματοποιείται την Παρασκευή 24/11/2017, η τρίτη περιφερειακή συνάντηση, με την οποία ολοκληρώνεται και ο πρώτος κύκλος συναντήσεων, του προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ Βίτορ Περέιρα και των μελών αυτής Ιωάννη Τσαχειλίδη και Δημήτριου Καλύβα, με εκπροσώπους των Επιτροπών Διαιτησίας των ΕΠΣ Πιερίας, Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Φωκίδας και Θεσσαλίας.

Την Πέμπτη 23/11/2017 διεξήχθη η δεύτερη συνάντηση στο Αγρίνιο με την παρουσία εκπροσώπων από τις ΕΠΣ Ηπείρου, Θεσπρωτίας, Άρτας, Πρέβεζας/Λευκάδας, Κέρκυρας και Αιτωλοακαρνανίας και στέφθηκε από επιτυχία με τους συμμετέχοντες να ενημερώνονται πλήρως για τα αποτελέσματα της εθνικής έρευνας που διεξήγαγε η ΚΕΔ/ΕΠΟ και να καταθέτουν εν συνεχεία σειρά προτάσεων και ιδεών για τη βελτίωση των συνθηκών που αφορούν στην επιμόρφωση, την εκπαίδευση και την εξέλιξη των διαιτητών, αλλά και για το πλαίσιο συνεργασίας της ΚΕΔ/ΕΠΟ με τις ανά ΕΠΣ Επιτροπών Διαιτησίας, ώστε να καταρτιστεί στο άμεσο μέλλον και το Στρατηγικό Αναπτυξιακό Πλάνο για την ελληνική διαιτησία για την τετραετία 2018-2022.

Από την πλευρά της οικοδέσποινας ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, τον κ. Περέιρα και τους συνεργάτες του καθώς και τα μέλη των Επιτροπών Διαιτησίας των φιλοξενούμενων ΕΠΣ, υποδέχθηκαν ο πρόεδρος Βασίλης Νικολέτας και τα μέλη Παναγιώτης Καψάλης και Γιώργος Κωνσταντίνου της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Παρόντες ακόμη εκ μέρους της τοπικής ΕΠΣ ήταν ο Γεν. Γραμματέας Θανάσης Λαυράνος και ο Β’ Αντιπρόεδρος Γιάννης Αναστασίου.

Επίσης, παρευρέθη και το πρώην μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA, πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ και πρώην διεθνής διαιτητής Βασίλης Νικάκης, τον οποίο συνδέει μακροχρόνια φιλία και με τους τρεις καλεσμένους της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί την Τετάρτη 22/11/2017 η συνάντηση στην Πάτρα με τη συμμετοχή των ΕΠΣ Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Αργολίδας, Κεφαλληνίας/Ιθάκης, Ζακύνθου και Αχαΐας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή