ΠΑΟ: Τα βρήκε με Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ, Τελάντερ, ανοιχτό του Ταυλαρίδη

Print Friendly, PDF & Email

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε διακανονισμό με τους Μίκαελ Εσιέν, Χοσέ Τοτσέ και Σεμπάστιαν Λέτο, Ράσμους Τελάντερ σε ό,τι αφορά στις δόσεις που τους οφείλει, επομένως δεν υφίσταται προς το παρόν κίνδυνος προσφυγής από τους συγκεκριμένους πρώην ποδοσφαιριστές των «πράσινων».

Παρόμοια προσπάθεια κάνει το «τριφύλλι» και με τον Στάθη Ταυλαρίδη προκειμένου το θέμα να μην πάει δικαστικά και κινδυνεύσει η ομάδα με αφαίρεση βαθμών. Παρότι οι υπόθεση του έμπειρου στόπερ παρουσιάζει μεγαλύτερες δυσκολίες, υπάρχει αισιοδοξία ότι τελικά θα βρεθεί λύση.

Ο Ταυλαρίδης πάντως με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport24 103,3» φάνηκε ότι δεν έχει καμία διάθεση να δείξει διαλλακτικότητα, λέγοντας πως η πλευρά της ΠΑΕ δεν τηρούσε τους διακανονισμούς που γίνονταν.

Μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι έχει πληρώσει 110.000 ευρώ από την τσέπη του για την εφορία τονίζοντας πως “Η υπομονή έχει και τα όριά της. Δεν κάνω πίσω, θα το πάω μέχρι τέρμα. Θέλω να είμαι σωστός και συνεπής απέναντι στο Κράτος και απέναντι στην οικογένειά μου. Δεν ήθελα να φτάσω σε αυτό το σημείο, αλλά ήθελα να ακουστούν τα πράγματα αναλυτικά και να βγάλουν όλοι τα συμπεράσματά τους”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή